Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktora gittim kizlar, ensedekiler egzama olablr yuzundekiler sut urunleri alerjisi ya da sicaktan olmus olablr dedi, butun sut urunleri, dondurma, sutlu tatlilar herseyi kes yeme dedi, denicem bi bakalim
Evt aynen oyle olabilirmis, sutten gecio alerji yapiyo sanirim

çok geçmiş olsun ense için krem mi verdi

ben aldım mesaj geldi geçen ay 1.5 aykık ve emzirme yardımı yatmıştı 3980 tlydi sanırım
Maaş asgari ücretmiydi sizin acaba
Kızlar 1. Ay aşısı olduğu gün bebişleri yıkadınız mı? Hava çok sıcak burda telef olduk.
Sağlık Ocağı bize yıkama dedi
Emzirme falan yattı mı senin benim onlarda yatmadı
Benim emzirme ve işgöremezlik diye bi ücret yattı o da çok az bi miktar . Rapor parası yatmadı

Maaş asgari ücretmiydi sizin acaba

Sağlık Ocağı bize yıkama dedi

Benim emzirme ve işgöremezlik diye bi ücret yattı o da çok az bi miktar . Rapor parası yatmadı
eşimle beraber çalışıyorız sigortalıyım. Maaşım biraz yüksekti sanırım asgari ücretten.ilk yarım ay 1334,2335 1 aylık yatmış. 316tlde emzirme ödeneği yatmış

Tatlım endişe etme içme suyunu kaynat ılıyınca ütülenmiş ağız mendilini ıslat onunla yanaklarını felan sil.

eşimle beraber çalışıyorız sigortalıyım. Maaşım biraz yüksekti sanırım asgari ücretten.ilk yarım ay 1334,2335 1 aylık yatmış. 316tlde emzirme ödeneği yatmış
Asgariden yüksek yatıyorsa alacağınız ücrette yüksek olur zaten. Benim de yatsa da rahatlasam. Kaç ay yatacak biliyor musunuz.
2600 gibi bir şey yattı asgari ücret üzerinden.. Birde 316 emzirme parası..
Teşekkür ederim

Minimum 12 bin TL yatacak diyor Google. Benim işveren doğum yaptığımı bildirmemiş sağolsun. Ondan yatmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…