Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şehir içinde ya da yakın mesafede Araba kullanmakta falan sıkıntı olmaz bence de canım. Ben de kullanıyorum.

Bizim ailelerle mesafe 7-8 saat o yüzden uzun yola çıkmak yasak dedi doktorum. Önceden de düşük olunca o da ekstra titizleniyor sanırım. 3 ay evimizde oturalım şehir dışına çıkmayalım dedi

Evet öyle gerçekten kalp atışını duyduğumdan beri kendimi anne gibi hissetmeye başladım yavrum diyorum ona doktor bidaha ne zaman çağırdı acaba ? Beni 1 ay sonra çağırdı kontrole
Aynıyız kuzum benide o şekilde zaten birsorun yok herşey düzeldi oyüzden gerek duymuyolar çağırsa neolcak haftaya cinsiyet belli değil birşey belli değill oyüzden ama kalbini duymak çok baska

Tabiiki oyle iyi olmasa zararlı olsa bebeğine verirmi doktor dediyse yap sağlıklı olsun bebişinn oyyss

Kızlar bugun cildiye doktoruna gittim sivilcelenme için Eryacne %4 yazdı ama antibiotikli krem oldugu için eczacıda kullanma istersen dedi birde başka doktora sordum emilim olur bebişe geçer diyince korktum almadım 3 ay krem bile bebeğe gider dediler .. doğal çözümler bulucam artık soda okudum olabılır başka yağlanmayı nasıl azaltabılırım eczane ürünleri kiehls filan olurmu acaba ? Yağlanması cok olan sivilcelenmesi olanlar bana yazınnn canlarımm

Sivilcem çıktığında üzerine bekannten sürüyordum hemen geçiyordu canım.

Aynı ruh halini ben de çok yaşıyorum. Mutlu ama mutsuz bolca kaygılı. Uykularımda bölünme. Ama bol bol nas felak okudum iyi geldi o halim geçti. Hormonlar dağıtıyor bizi betalar fırladı
Olabilir uyku bende bayadır yok gece WC çok kalkıyorum hep dile getiriyorum burda da . Sağa döneyim kasığım ağrıyor sola döneyim aynı açım ama yediklerimden zevk almıyorum.

Canım ben kullanıyorum sabah 2 aksam 2 kullanıyorum doktorum bu şekilde yazdı siz daha önce hamileliğiniz de kullandınız dimi bir sorun olmadı çok şükür?
Diğer gebeliğim başka bir sorun yüzünden sonlandırıldı maalesef ama hap yüzünden bir sorun olmadı zaten hamilelere özel bir ilaç

Oo 7-8 saat çokmuş zaten benim balıkesir-bursa arası max 1.30 saat olunca sürekli gidip geliyorum

Canım ben kullanıyorum sabahları kahvaltıdan önce 2 tane suyla aksam yatmadan önce 2 tane alıyorum yemeklerden önce alınca rahat ediyorum birkere sonra aldım hiç etki etmedi cok bulandım ... beni biraz rahatlatı
Ben de bu gece başlayacağım içmeye inşallah iyi gelir rahatlatır midemi baya umut bağlamış durumdayım

Biliyorum canım, çok ama çok haklısın.
Midem bulanıyo, çaktırmamam lazım deyince gülesim geldi.
Yoksa o kadar haklısın ki.
Keşke ben de becerebilseydim.
Annem 20-25dk mesafede, kanamadan dolayı araba kullanamıyorum ben maalesef.
Anca eşimle gidip geliyoruz, onda da paso yatıyorum orada.
Yani anlamamaları mümkün değil.

Kızlar doktora yazdım koyu sarı akıntımı bi kültür alalım dedi elim ayağım yitiriyor çok korkuyorum

Korkulacak bişey yok canım benim daha kötüydü çok fazla enfeksiyonum vardı idrar testi kültür falan aldı. Sonra antibiyotik yazdı. Bol bol suyunuda iç mutlaka

Tabiiki oyle iyi olmasa zararlı olsa bebeğine verirmi doktor dediyse yap sağlıklı olsun bebişinn oyyss
Evet canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar doktora yazdım koyu sarı akıntımı bi kültür alalım dedi elim ayağım yitiriyor çok korkuyorum
Canım korkulacak bir şey yok sakın ol enfeksiyon varsa da çok ilerlemeden önüne geçilir sorun olmaz içini ferah tut

Canim ben de yapmadi. Hemsire cok cok yavas yapti igneyi. Yağlı bi igne dedi. Hızlı yaparsam beze olur canin yanar sonrasinda dedi. Yavas yavas yapti. Yaptıktan sonra da ovmami soyledi. Oyle yaptim. Agrim kalmadi.
Beni mahvetti cidden hızlı ve ağrısız yaptı en son. Şu anda yatamıyorum üstüne bile. Benim kananam durdu bu arada kızlar hala bu düşük önleyici iğneleri vurdurmam gerekiyor mu? Çok sağlıklı gelmiyor sanki kanama yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…