Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun nasıl güzel bir mucize olmuş vakti saat buzamanmış demek hayırlı olsun

benim son 1 buçuk haftam progestan iğne

ben çok zor hamile kalınca ilaçları hiç bırakmak istemiyorum, sanki onlar olmazsa korumasız kalırmışım gibi hissediyorum

ama tabii totomun hali perişan bi an önce biterse bi yandan da rahatlıycam böyle saçma bi ikilemdeyim

off ben de aynıyım eşime kolaylıklar diliyorum çünkü ömür törpüsü gibiyim

12 . Haftamda ikili tarama testlerim bitince söyleyeceğim inşallah napiimm sütten ağzım yandı
Hayırlısı kuzum
Kızlar doktora yazdım koyu sarı akıntımı bi kültür alalım dedi elim ayağım yitiriyor çok korkuyorum
Korkmayın daha iyi erkenden teşhis edilip tedavi olursunuz. İlerlemesi sıkıntı enfeksiyonun

pek konusmaz soguk diyodu son zamanlarinda gitmisti hayatta dogum yapmak istediği icin.Ama kafana uyan birisini bulana kadar dene bence cnm doktor cok onemli o elektrik cok onemli bence

Reactions: kdv
dokunsalar patliyorum istemsizce)) normalde sakin degilim ama hep bir sinirlilik var bence gecer zamanla

Bende de ara ara oluyor sürekli değil de. Salla milleti Allah aşkına uyuz oluyorum. Her şeyin zorluğu var yani elbet zorlanacağımız zamanlar olacak. Hiç canını sıkma millete de gül geç

Kızlar doktora yazdım koyu sarı akıntımı bi kültür alalım dedi elim ayağım yitiriyor çok korkuyorum
idrar tahlili yaptirdinizmi gittiginizde doktora.Panik yapmayin bendede var idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor bide ben su icmiyorum pek yarin gidicem doktora bakalim ne dicek

Tabii yakın oluncaa çokk zor.annem sana akşama balık yapayım dediğinde midemle yüzümü aynı ifadede tutmak için öyle zorlandım ki

Televizyonda MasterChef dışında tavsiye ettiğiniz bir şey var mı kızlar?
Zaten midem ağzımda, midyeleri gördükçe iyice fena oldum.
Camdaki kız, kırmızı oda, masumlar apartmanı seviyorum bu üçlüyü ben gerçi tvden takip edemiyorum ama haftasonu yada boş kalınca youtubedan izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…