Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktorumuz günde 4 kere 5 er damla dedi ama çok alismasin diye genelde iki kere veriyorm.
Siz kaç damla veriyorsnz?
Ben günde 6 6 5 veriyorum ama yetmiyor bence. İlk baslarda yetiyordu ama gazi arttıkça cocugun huysuzlandigi vakitler artıyor

Ben günde 6 6 5 veriyorum ama yetmiyor bence. İlk baslarda yetiyordu ama gazi arttıkça cocugun huysuzlandigi vakitler artıyor
Evet aslında prospektuste iki kere 20 damla diyor ama bana çok geldi o.
Bazı doktorlar hiç gaz damlası önermiyor.
Ne yapacağımızı şaşırdık biz de.

Evet aslında prospektuste iki kere 20 damla diyor ama bana çok geldi o.
Bazı doktorlar hiç gaz damlası önermiyor.
Ne yapacağımızı şaşırdık biz de.
Valla bir süreden sonra öyle bir veriyorsun ki .4 ile 6 hafta arası çok artiyormus .inşallah sonra hafifleyecek. Ben de ilk baslarda vermedim ama sonra verdiğime memnunum .çocuk kasilip kalıyor. Ayrıca bu damla bitkisel .kendim de içiyorum ben

Benim buyuk oğlum kolikti ne yapsak fayda etmezdi 3 ayda tamamen düzeldi mucize gibi bir şeydi .
Bu bebis kolik değil ama çok gazlı ,göbek fıtığı oluştu diye gaz damlası verdi doktor yoksa buna da kullanmazdk.
Fakat İki çocuğuma da probiyotik kullandm kullanıyorm

Kolikle gazli çocuk arasındaki fark ne ?

Kolikle gazli çocuk arasındaki fark ne ?
En önemi fark zamanlama.
Kolik bebek her gün aynı saatte başlar aynı satte bitirir ağlama krizini.
Normal gazlı bı bebekte annenin yedikleri, kendi sindirimi, mamasina vs ye göre gün içinde farklı saatlerde süre olarak da bazen iki saat gaz sancısı yaşar bazen akşama kadar,bazen beş dakika.

Bütün bunlarla birlikte en önemli nokta teşhisi doktorun koyması bana ilk bebiste kolik dedi bunda kolik değil gazlı dedi.

Ben ilk doğduğunda tırnakları uzayana dek taktık 3 gün sadece.

Selam kızlar bayağırıdr giremiyorum.Oğlum çok huzursuz sürekli ağlayan uyumayan bir bebek oldu.Acı acı ağlamasına dayanamadım bugün doktora götürdüm.Sümüksü ve yeşilimsi kokulu kaka yapıyordu.Gaita örneği alındı laktoz intoleransından şüphelendi. Yan yatırsam da oğlum kafasını düz çeviriyordu doktorumuz kafa arkasında hafif düzleşme olduğunu günde 5 dk yüz üstü yatırmam gerektiğini söyledi.Hem omuz boyun kaslarını geliştirir dedi.
Artı süt ürünü tükettiğimde aşırı huzursuzluk ve kaka değişimi gördüğüm için süt ve süt ürünü tüketimini 1 haftadır kesmiştim zaten.Rota virüsü ihmal etme yaptır dedi.
1 ayda 950 gr almışız boyumuz da 5 cm uzamış.kız ve erkek bebeklerin gelişimi farklı oluyor canlarım

Kızlar sleepy ecologic marka bez almıştım bunda hiç sızdırma yapmadı gayet memnunum. Natürel direk sızdırmıştı ondan hiç memnun kalmamıştım

Nasıl anlıyorlar peki ?

Kızlar sleepy ecologic marka bez almıştım bunda hiç sızdırma yapmadı gayet memnunum. Natürel direk sızdırmıştı ondan hiç memnun kalmamıştım
Molfix mavi ambalaj olanı kullanıyorum 1 aydır.Kızıma da aldım sızdırma pişik vs yapmıyor.Fiyatı da uygun.Sleepy ile aramız iyi değil bizim

Olmaz mı kuşum.Geçen bana benimle ilgilenmiyorsun dedi.2 bebek biri uyuyor diğeri uyanıyor. ben yemek yemeye saç taramaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman adam benden daha ilgi bekliyormuş
En çok da izin gününde sabah uykum var dediğinde gıcık oluyorum.Gece sabaha dek uyumayan o ya!Tek cocukla herşeye yardım ederdi şimdi onu da bıraktı.2 tane bebek var diye sanırım.

Maşallah kuzuma ağlaması ondan mıymış peki
Ben 210 adet 1, 210 adet 2 kullandım 84 adet daha 2 aldım hala memnunum naturalden bio natural değil ama sadece natural

Hepsi aynı bunların heralde. Başlarda gece kalkar mama falan verirdi şimdi hiiiiç uyanmıyor bile. Kız şöyle çok ağlarsa ancak uyanıyor beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…