Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bu cadı kız tv diye ölüyor daha şimdiden hemen kafayı çeviriyor denk gelince. Bende ya kapatıyorum ya da kızımı çeviriyorum
Cimcimeye bak sen Sese başlarını çeviriyorlar artık.Iyi yapıyorsun az büyüynce açmak durumunda kalıyorsun bazen zaten.

Hepinize selam güzel anneler biz de kırklandık çok şükür lohusalık biraz zor gecti ama toparlandım şimdi tamamen bebegimle ilgilenmeye odaklandım.

Sizlere bir sorum var bebeginiz geceleri uyuyor mu.?
Bir de Oğlumla konusup gözgöze gelip iletişim kurmaya çalışıyorum ama hemen huzursuzluk yapıyor ya meme istiyor ya da uyku. Hemen sıkılıyor. çok mu acele ediyorum sizce?

Molfix mavi ambalaj olanı kullanıyorum 1 aydır.Kızıma da aldım sızdırma pişik vs yapmıyor.Fiyatı da uygun.Sleepy ile aramız iyi değil bizim

Popodan popoya değişiyor demek :)) aslında en güzeli primada bu kadar pahalı olmasa keşke

Bende o durumlarda sinir oluyorum laf söyleye söyleye sonunda kendini düzeltti bakalım inş kısa sürmez:)

Maşallah kuzuma ağlaması ondan mıymış peki

Ben 210 adet 1, 210 adet 2 kullandım 84 adet daha 2 aldım hala memnunum naturalden bio natural değil ama sadece natural

Benimki de sadece naturel neden öyle oldu acaba üstü başı hep ıslanmıştı onda

Kızlar benim minik en son 16.45te mama yedi. Normal 19.30da mama saatiydi yemedi emzirmek isterim almadı. Uyudu sonra baya geçti mama saati neden böyle yaptı ki

Kızlar benim minik en son 16.45te mama yedi. Normal 19.30da mama saatiydi yemedi emzirmek isterim almadı. Uyudu sonra baya geçti mama saati neden böyle yaptı ki
Arada benim kız da öyle yapıyor ağzını açtıramıyorum ne yaparsam yapayım. Bi şekilde zorla veriyorum 90 cc nin 60 cc ni içiyor o zamanda uyuycam diye yoruluyorlar onlarda demek ki

Arada benim kız da öyle yapıyor ağzını açtıramıyorum ne yaparsam yapayım. Bi şekilde zorla veriyorum 90 cc nin 60 cc ni içiyor o zamanda uyuycam diye yoruluyorlar onlarda demek ki

Emzirmek istediğimde ağlaya ağlaya emiyordu sanki zorla emziriyormuşum gibi bıraktım bende neyse ki 11de azda olsa bişey yedi umarım ilk ve sondur. 60 cc olsa yine iyi canım en azından yemiş oluyor. Ben 2 defa mama hazırladım toplamda 20 cc içti. 7 saate yakın aç kaldı minnak

Uykucu kız

Kızlar iyi geceler bişey sorcam sizlere, benim kız 90 içiyo mamayı dahada versem içcek sanki. azmı veriyorum? Bi yandanda çok gibi geliyo gözüme doyduğunumu bilmiyo acaba böyle bi ihtimal varmıdır

Kızlar iyi geceler bişey sorcam sizlere, benim kız 90 içiyo mamayı dahada versem içcek sanki. azmı veriyorum? Bi yandanda çok gibi geliyo gözüme doyduğunumu bilmiyo acaba böyle bi ihtimal varmıdır
Fazla gelse kusarak falan çıkarır mutlaka. Benim ki de aynı obur biraz sanırım. 7 günlükken 60 cc yi içiyordu düşün.

Vinalacın üstünde hamileler kullanabilir yazıyor muydu acaba yada yetişkin kadınlar İçin mi yazıyordu

Vinalacın üstünde hamileler kullanabilir yazıyor muydu acaba yada yetişkin kadınlar İçin mi yazıyordu
Benim kullandığım vinalac bu:

Çok teşekkür ederim,eski kutusunun üstünde hamileler kullanabilir yazıyormuş,o kafamı karıştırdı,aşırı kabızlık var,belki bu iyi gelir diye düşündüm.çünkü diğerlerini içemiyorum,Demir ilacı ayrı olarak kullandınız mı?ismi nedir kullandıysanız?

geçer inşAllah ben yeni yeni kısa kollu giydiriyorum banyo yaptırdığım gün ağlamaktan uyumuyor mecburen siliyorum. Karnına sıcak havluda deneyebilirsiniz adaçayı yağınıda deneyşn isterseniz her çocuk farklı. Rabbim şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…