Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nasıl anlıyorlar peki ?
haftada 3 kere 3 saatten fazla ağlama krizine giriyorsa bebeiş koliktir deniliyor. Akşam başlıyor genelde ağlama geceye kadar devam ediyor.Ne yaparsanız yapın susturamıyorsunuz. Katılarak ağlıyor sesi nefesi gidiyor. Ama gazlı bebek kısa süreli ıkınırken belki hafif ağlıyor aradaki farkı bmyle anlatmıştı doktorumuz

Doktora götürdüm krize girince dus aldırın dedi ama fayda etmedi. Karnına dusuk ayarda fön makinesi tutun dedi o bir tık işe yarar gibi oldu. Bir de bir çay kaşığı rezene çayı verin dedi şimdi kendi çayımdan veriyorum bir kaşık ama aktardan aldım dogal rezene paketli degil insallah şifa olur

Yok cok şükür hiç krize girmedi .En kötü huysuzlandi emzik verdik sustu .Ya da merm verince sustu .Galiba kolik bebekler anne memesi versen bile susmuyor .bizim uzun suren huysuzluklarimiz oluyor ama onda da çareyi emzikte bulduk.

Bu takviye çok iyi gerçekten. Probiyotik olması da ekstra avantaj. Ben kabızlık yaşamadım sayılır gebeliğimde. Ya bunu kullandığım için demire ilaç kullanmadım. Ancak kan tahlileriyle takip etmek lazım, bazen takviye yetersiz olabilir. Ve demir eksikliğide çok önemli ihmal etmeyin inşallah.

Teşekkür ederim.

Bu millet nerde yaw
Bugün hiç giremedim yaa kalça için ultrasona gittik başka doktora gitmek zorunda kaldık. Usg için randevu verdiler haftaya ama uzadı da uzadı resmen 2 dk lık iş. Annemin doğum günüydü sonra oraya geçtim falan baya yoğundu
Kızlar e bebekte ücretsiz emzirme danışmanlığı var
Bana da mesaj geliyor da linke girince açılmıyor açamamıştım bir türlü gerçi artık işime yaramaz da

Ay niye erteleyip duruyorlar ya. Banada 5 ağustosa verdiler 22siydi daha önce. Bir çekselerdide rahatlasaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…