Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kakası nasıl ? İp gibi uzayan bişeyler var mı ya da sümük gibi kıvamı var mı?

Kizlar yeşil kaka neye işaret?

Kabız olduklarında, çok fazla yeşillik tükettiğinde oluyordu bişi daha vardı unuttum ama normalmiş:) benim kızdada oluyor

Canlarım rengin yanında sümüksü kıvamdaysa laktoz intoleransı ya da alerji olabiliyormuş.Tabii bebekte kasılmalar huzursuzluklar da varsa bir gaita örneği verin bence.
Oğlum aşırı huzursuzdu son birkaç gün gaita tahlilimizde laktoz intoleransı çıktı.Relactaz damla başladık işe yaramazsa dr bana süt ürünlerini kesmemi söyledi.

Onlar yok bende doktora söyledim normal dedi bana

Kızlar kakası nasıl ? İp gibi uzayan bişeyler var mı ya da sümük gibi kıvamı var mı?
Bizimkinde öyle birsey yok ama bana da aşırı sulu geldi doktora fotosunu attım normal dedi. Ben yine de bgn gaita ve idrar tahlili yaptırdım. İnsallah birsey çıkmaz

Benim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dedi uyuyan bebek uyandırılmaz, hepi topu şurda uyuyacağı yrm saat bir saat zaten zar zor uyuyor demistim. Değişikler gercekten. Emzirirsin aaa hep emiyo bu da bi sevemedik derler uyutursun ondan da memnun olmazlar. Onlar, kendilerini bebeğe endeksleyeceklerine bebegin onlara uyum saglamasini bekliyorlar.
Ben çıkarttım artık havalar çok sicaklastigi icin ama emerken hep gögüslerimi cimiriyo
Ay yatıyor musunuz diyorum. Bebişleri yatıyor musunuz diyecektim
Ben bi tek yıkarken yatıyorum :)
Benum sütüm.bitiyo bianda napıcağimı şasirdımm artıkk yetiştiremiyorum bile cano yaa
Bebeği tamamen biberondan kesenler nasıl kesiyor ben de şaşırıyorum. Her ne kadar mama vermek istemesem de günun belli bi saattinde doymuyorum ben diye ciyaklayamaya başlıyor mecbur veriyorum. Süt yapici bir takviyemi alsam acaba diyorum artık.
Ne amacla yaptigini siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama arada kaynamış da olabilir. Benim ablalarimda bana bebek kiyafetlerinden vermislerdi arada bi iki tane kaka lekeli zibina denk gelip fotograf atmistim. Bunun lekesi cikmaz bu da araya kaynamis bunu atayim mi yoksa geri yollayayim (kimi cikarabiliyor cunku o lekeleri) mi diye. Belki o sekilde arada kaynamistir.
Aspiratörü neden kullanma dediler peki? Burnunda sümük olunca ben kullaniyorum çünkü.
Kızlar açılardan sonra bebeleri yıkıyor musunuz verem ve iki aşı daha oldu dün öğlen yıkasam mı?
Verem aşısı yapilacagi gün yıkayıp da getirirsiniz çünkü aşıdan sonra 2 gün yıkanmayacak demişti hemşire.

Ay evet başlarda hele çıldıracaktım her gelmesinde uyuyor mu niye uyuyor bu kadar çok bla bla. Küçük bebek yani yenidoğan uyuycak tabi. Deli etmişti bizi

Bende anlamadım vallahiii neseki perşembe gunü gidicez kontrole bakalımm dr nedicek sütüm yetiyomu ona yetiyosa ne mutlu bana yetmiyosada artık mamayamı başlarız neye başlarız bilmem çok emmek istiyo buara gece kalmıyo sütüm 3 saat dinlenmesi lazimki olcak süt

Daha zamanı var sanırım. Ay ay neler olacağı neler yapmamız nasıl davranmamız gerekn bir kitap bulmam lazım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…