- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #66.561
Sweeet burdayım. Giremedim kuzu anneme geldim. Orda kalıyorum. Herkes iyi mi sizleri çok özledim. Keşke bir araya gelebilsek
Kızlar kakası nasıl ? İp gibi uzayan bişeyler var mı ya da sümük gibi kıvamı var mı?Ben de bgn 3.doktora gittim. Günde 4 sefer sub simplex damla, bir kez probiyotik damla, bir de her emzirmeden önce verilen bir damla verdi, artı bir de d vitamini var günüm artık damla takibiyle geçecek. Ama doktor kendisi de cok medet umma damlalardan dedi. Su dolu kovaya koyduk bgn hic sakinleşmedikarnına dusuk ayarda fon makinesi tuttuk o biraz ise yaradı ama kısa süreli. Gündüzleri masaj da yapıyorum yrn da şu termal bebek kemerlerinden alacağım karnını sıcak tutan belki o ise yarar 3.ayı dolsun diye resmen gun sayıyorum
Kizlar yeşil kaka neye işaret?
Kabız olduklarında, çok fazla yeşillik tükettiğinde oluyordu bişi daha vardı unuttum ama normalmiş:) benim kızdada oluyor
Canlarım rengin yanında sümüksü kıvamdaysa laktoz intoleransı ya da alerji olabiliyormuş.Tabii bebekte kasılmalar huzursuzluklar da varsa bir gaita örneği verin bence.
Oğlum aşırı huzursuzdu son birkaç gün gaita tahlilimizde laktoz intoleransı çıktı.Relactaz damla başladık işe yaramazsa dr bana süt ürünlerini kesmemi söyledi.
Valla ultrasona sıra verildiğini ilk kez duydum mr falan neysede
Ben bilmiyordum şok oldum kızı hazırladım tam girecez diye haftaya demesin miNormalde onada veriliyo biliyorum canım
Sen nasılsın bebiş nasılSweeet burdayım. Giremedim kuzu anneme geldim. Orda kalıyorum. Herkes iyi mi sizleri çok özledim. Keşke bir araya gelebilsek
Üff bende içim gidiyor nasıl yaptırcam bilmiyorum2 aylık aşısını yaptırdık kuzumun çok ağladı. Hemşire bacağının birini tersten vurdu kanattı aşırı ağladı yavrum
Valla ya insanın içi acıyor ağladıkça. Hele koluma yaptığı verem aşısı ayy çok kötü ya yüzeyden yapıyor gibi değişikÜff bende içim gidiyor nasıl yaptırcam bilmiyorum3 tane bide
Bizimkinde öyle birsey yok ama bana da aşırı sulu geldi doktora fotosunu attım normal dedi. Ben yine de bgn gaita ve idrar tahlili yaptırdım. İnsallah birsey çıkmazKızlar kakası nasıl ? İp gibi uzayan bişeyler var mı ya da sümük gibi kıvamı var mı?
Benim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dediÜst katımda ya kendisi saat 11 olmuş kaynımı da almış gelmiş. Bende tam biberonları kaynatıp yatacaktım kız yatağında uyumaya çalışıyordu. Azcık görgü olacak insanda ya saat 11 nedir. Onlar gitti kızı yatırdı yatağına eşim kalktım mutfağa gittim biberonları kaynatmaya tabi kız durmadı bakmadım bende eşim almış geldi niye huysuzlandı ki diyor. Bende neden acaba dedim sinirle gitti yanımdan. Yani çocuk uyuyacak kaldırdığın zaman geri zor uyuyor. Sinir oldum
Ben çıkarttım artık havalar çok sicaklastigi icin ama emerken hep gögüslerimi cimiriyoKızzzlar bebişin eldivenlerini sık sık çıkarıyorum özellikle emzirirken ama artık tamamen çıkarmak istiyorum kavrama yeteneği gelissin diye ama tırnakları çok cabuk uzuyortamamen eldiveni bırakan var mı hastasıyım çıplak elin ?
Ben bi tek yıkarken yatıyorum :)Ay yatıyor musunuz diyorum. Bebişleri yatıyor musunuz diyecektim
Bebeği tamamen biberondan kesenler nasıl kesiyor ben de şaşırıyorum. Her ne kadar mama vermek istemesem de günun belli bi saattinde doymuyorum ben diye ciyaklayamaya başlıyor mecbur veriyorum. Süt yapici bir takviyemi alsam acaba diyorum artık.Benum sütüm.bitiyo bianda napıcağimı şasirdımm artıkk yetiştiremiyorum bile cano yaa
Ne amacla yaptigini siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama arada kaynamış da olabilir. Benim ablalarimda bana bebek kiyafetlerinden vermislerdi arada bi iki tane kaka lekeli zibina denk gelip fotograf atmistim. Bunun lekesi cikmaz bu da araya kaynamis bunu atayim mi yoksa geri yollayayim (kimi cikarabiliyor cunku o lekeleri) mi diye. Belki o sekilde arada kaynamistir.Kızlar benim görümcem de çocuğunun kıyafetlerini göndermiş çoğu yırtık ben evde yokken annesi yıkamış koymuş
Eşim izin vermiş ara bunları yolla deyince de ablamı yanlış anladın demez mi
Aspiratörü neden kullanma dediler peki? Burnunda sümük olunca ben kullaniyorum çünkü.Günaydınnn..
Kızlar sıcaktan mıdır ne bu aralar çok sık sümük oluyor burnunda benim minnoşun.. Aspiratör kullanma dediler. Sadece 1-2 damla serum fizyolojik damlat denildi. Sizde durumlar nasıl ve ne yapıyorsunuz?
Verem aşısı yapilacagi gün yıkayıp da getirirsiniz çünkü aşıdan sonra 2 gün yıkanmayacak demişti hemşire.Kızlar açılardan sonra bebeleri yıkıyor musunuz verem ve iki aşı daha oldu dün öğlen yıkasam mı?
1. Ay aşısında hemşire özellikle belirtti banyosunu yaptırın 3gün yapamicak dedi 2.ay aşısı içinKızlar açılardan sonra bebeleri yıkıyor musunuz verem ve iki aşı daha oldu dün öğlen yıkasam mı?
Hayır bugün olduk bizde kesinlikle verem olan koluna su değdirme 3 gün yıkama dedi. Belden aşağısını yıkayabilirsin dediKızlar açılardan sonra bebeleri yıkıyor musunuz verem ve iki aşı daha oldu dün öğlen yıkasam mı?
Ay evet başlarda hele çıldıracaktım her gelmesinde uyuyor mu niye uyuyor bu kadar çok bla bla. Küçük bebek yani yenidoğan uyuycak tabi. Deli etmişti biziBenim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dediuyuyan bebek uyandırılmaz, hepi topu şurda uyuyacağı yrm saat bir saat zaten zar zor uyuyor demistim. Değişikler gercekten. Emzirirsin aaa hep emiyo bu da bi sevemedik derler uyutursun ondan da memnun olmazlar. Onlar, kendilerini bebeğe endeksleyeceklerine bebegin onlara uyum saglamasini bekliyorlar.
Ben çıkarttım artık havalar çok sicaklastigi icin ama emerken hep gögüslerimi cimiriyo
Ben bi tek yıkarken yatıyorum :)
Bebeği tamamen biberondan kesenler nasıl kesiyor ben de şaşırıyorum. Her ne kadar mama vermek istemesem de günun belli bi saattinde doymuyorum ben diye ciyaklayamaya başlıyor mecbur veriyorum. Süt yapici bir takviyemi alsam acaba diyorum artık.
Ne amacla yaptigini siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama arada kaynamış da olabilir. Benim ablalarimda bana bebek kiyafetlerinden vermislerdi arada bi iki tane kaka lekeli zibina denk gelip fotograf atmistim. Bunun lekesi cikmaz bu da araya kaynamis bunu atayim mi yoksa geri yollayayim (kimi cikarabiliyor cunku o lekeleri) mi diye. Belki o sekilde arada kaynamistir.
Aspiratörü neden kullanma dediler peki? Burnunda sümük olunca ben kullaniyorum çünkü.
Verem aşısı yapilacagi gün yıkayıp da getirirsiniz çünkü aşıdan sonra 2 gün yıkanmayacak demişti hemşire.
var evet iki gündüe balgamlı kusuyor günde 1 defa üşüttümü diye düşünüyorum ama kısa kollu bile yeni giydiriyorumKızlar kakası nasıl ? İp gibi uzayan bişeyler var mı ya da sümük gibi kıvamı var mı?
Bende anlamadım vallahiii neseki perşembe gunü gidicez kontrole bakalımm dr nedicek sütüm yetiyomu ona yetiyosa ne mutlu bana yetmiyosada artık mamayamı başlarız neye başlarız bilmem çok emmek istiyo buara gece kalmıyo sütüm 3 saat dinlenmesi lazimki olcak sütBenim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dediuyuyan bebek uyandırılmaz, hepi topu şurda uyuyacağı yrm saat bir saat zaten zar zor uyuyor demistim. Değişikler gercekten. Emzirirsin aaa hep emiyo bu da bi sevemedik derler uyutursun ondan da memnun olmazlar. Onlar, kendilerini bebeğe endeksleyeceklerine bebegin onlara uyum saglamasini bekliyorlar.
Ben çıkarttım artık havalar çok sicaklastigi icin ama emerken hep gögüslerimi cimiriyo
Bebeği tamamen biberondan kesenler nasıl kesiyor ben de şaşırıyorum. Her ne kadar mama vermek istemesem de günun belli bi saattinde doymuyorum ben diye ciyaklayamaya başlıyor mecbur veriyorum. Süt yapici bir takviyemi alsam acaba diyorum artık.
Ne amacla yaptigini siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama arada kaynamış da olabilir. Benim ablalarimda bana bebek kiyafetlerinden vermislerdi arada bi iki tane kaka lekeli zibina denk gelip fotograf atmistim. Bunun lekesi cikmaz bu da araya kaynamis bunu atayim mi yoksa geri yollayayim (kimi cikarabiliyor cunku o lekeleri) mi diye. Belki o sekilde arada kaynamistir.
Aspiratörü neden kullanma dediler peki? Burnunda sümük olunca ben kullaniyorum çünkü.
Verem aşısı yapilacagi gün yıkayıp da getirirsiniz çünkü aşıdan sonra 2 gün yıkanmayacak demişti hemşire.
Benim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dediuyuyan bebek uyandırılmaz, hepi topu şurda uyuyacağı yrm saat bir saat zaten zar zor uyuyor demistim. Değişikler gercekten. Emzirirsin aaa hep emiyo bu da bi sevemedik derler uyutursun ondan da memnun olmazlar. Onlar, kendilerini bebeğe endeksleyeceklerine bebegin onlara uyum saglamasini bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?