Benim kayınvalidem de uyuyan bebeği "aa uyuyor mu bu yine" diyerek uyandırmaya yeltenmişti engel oldum. Annem de uyandırsın nolcak dedi
uyuyan bebek uyandırılmaz, hepi topu şurda uyuyacağı yrm saat bir saat zaten zar zor uyuyor demistim. Değişikler gercekten. Emzirirsin aaa hep emiyo bu da bi sevemedik derler uyutursun ondan da memnun olmazlar. Onlar, kendilerini bebeğe endeksleyeceklerine bebegin onlara uyum saglamasini bekliyorlar.
Ben çıkarttım artık havalar çok sicaklastigi icin ama emerken hep gögüslerimi cimiriyo
Ben bi tek yıkarken yatıyorum :)
Bebeği tamamen biberondan kesenler nasıl kesiyor ben de şaşırıyorum. Her ne kadar mama vermek istemesem de günun belli bi saattinde doymuyorum ben diye ciyaklayamaya başlıyor mecbur veriyorum. Süt yapici bir takviyemi alsam acaba diyorum artık.
Ne amacla yaptigini siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama arada kaynamış da olabilir. Benim ablalarimda bana bebek kiyafetlerinden vermislerdi arada bi iki tane kaka lekeli zibina denk gelip fotograf atmistim. Bunun lekesi cikmaz bu da araya kaynamis bunu atayim mi yoksa geri yollayayim (kimi cikarabiliyor cunku o lekeleri) mi diye. Belki o sekilde arada kaynamistir.
Aspiratörü neden kullanma dediler peki? Burnunda sümük olunca ben kullaniyorum çünkü.
Verem aşısı yapilacagi gün yıkayıp da getirirsiniz çünkü aşıdan sonra 2 gün yıkanmayacak demişti hemşire.