Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bitik anne olarak bildiriyorum 2den beri ayakta kızımı salladım daha yeni uyutabildim çok huzursuzdu bugün

Ve uyandı

Son düzenleme:
Evet geceleri veriyorum ben de 2 ölçek yetiyodu 3'e hatta 3 buçuğa çıkardım. Midesi genişledikçe daha fazlasını ister diye düşünüyorum, bakalım artık...
Bitik anne olarak bildiriyorum 2den beri ayakta kızımı salladım daha yeni uyutabildim çok huzursuzdu bugün

Ve uyandı

Ay bugün herkes aynı şeyi diyor uykusu var perişan oluyor ama uyumuyor direniyor diye. Göksel bi olay falan mı var da etkilendi bebekler acaba
Benim kızım da aynı yaa. Dün şehir dışına anneme geldik dün sıkıntı yoktu bgn var. Kiz kardeşim ve ailesi geldiler görmeye; amaan yok şundan uyumuyodur yok bundan uyumuyodur yok şunu yap yok bunu yap yok gazı var yok pişiği vardır, şu ilacı degil bundan kullan, yan yatirinca uyur yan yatır, sallamak iyi degil, emzik ver (sanki alıyor) bastılar yemin ediyorum... hakikatten ahkam kesmek çok sinir bozucu bir şeymiş. Tamam kimse kötü niyetliliğinden yapmıyor ama ben de otuz küsür gündür bakıyorum bu bebeğe gazdan mi yapıyo açlıktan mı anlarım heralde. Normalde böyle yapmayıp insanlar içinde böyle yapınca icten içe bebeğime kızdım beni vasıfsız anne olarak gösterdiği için

Amann konusur konusur susarlar sen hic takılma. Bana öyle yapınca bende “ simdilik sizin dediginiz olsun eve gidince kendi bildigimi yspıcam diyorum o zamsn susuyolar

Kızlar daha kırkımız çıkmadı ama benim kanama dogumdan üc gün sonra tamamen kesilmisti. Sonrasındw kahverengi leke ya da damla seklinde geliyordu. İki gündür taze kan geliyor regl gibi. Ama az tabi günlük ped kullanıyorum aceba normal mi yoksa lohusalıkta illa 40 bitmesi mi gerekiyor regl için?? Agrım sızım yok bu arada ?

Ay bugün herkes aynı şeyi diyor uykusu var perişan oluyor ama uyumuyor direniyor diye. Göksel bi olay falan mı var da etkilendi bebekler acaba
Benim de dün öyleydi yarım saat ya da 20 dk da bir uyanıyordu uyumadı resmen bide bos bos agladı arada. Bisiler oldu herhalde

Aynenn mideside büyüyünce böyle daha çok istemeye başladı ama yetişmiyoo doğru düzgün uyusa olcak daha fazla memem bugün kıpkırmızı oldu artık öldüm çok huysuzdu bugün

Sen nasılsın bebiş nasıl bizlerde iyiyiz bebeklerde uğraşmaca
Bebiş uyumuyor sweet. Bıraksak kahve yapıp dedikodu yapacak bizle. Bu saat oldu hala ayakta. Ben perişan tabii annemle bakmama rağmen bayaa zorlanıyorum. Dün de aşı oldu ateş falan uğraştım biraz. Senin kızın nasıl cimcimee neler yapıyor

Ay bu bebelere rahat batıyor benimki de akşamları bi uyanıyor 1 e 2 ye kadar uyanık. Bizde bugün aşı olduk takipteyim ateş çıkcak mı diye. Valla günü gününü tutmuyor bi gün iyi diğer gün fena değişiyor

Benim de başta oldu sonra 30 güne kadar kahverengi leke şeklinde devam etti. Sonra regl oldum geçenlerde kırmızıydı o. Benim az değildi normal regl gibiydi

Benim bebe çok ilginç bugun 1.30 da uyudu.Halbuki 1 saati vardı daha uyumaya

Serum fizyolojik damlat kendi atar dediler. Ama ben daha rastlamadım. Yenidoğanda aspiratör çok önerilmiyor burun içi yapıya zarar verir diye.. Doktor bir açıklama yapmadı ebe demişti çok kullanma diye. O yüzden bende sürekli soruyorum buraya çünkü benim bebişte sürekli bir sümük olayı var ve bu durum canımı sıkıyor neden sürekli oluyor. Sıcaklık nem ölçer aldım bu yüzden.. nem 40-60 arası olması gerekiyormuş.

Benimki de öyle.Hastanede şırıngayla bir sıvı sıktı burnuna görsen ne kadar çok sümük aktı.Evde yapınca hiç öyle olmuyor serum f. ile.

Benimki de öyle.Hastanede şırıngayla bir sıvı sıktı burnuna görsen ne kadar çok sümük aktı.Evde yapınca hiç öyle olmuyor serum f. ile.
Serum fizyolojik sıkmıştır tatlım youtube da videolar var. Hatta çocuk doktoru Osman gönülalan bir tane bebiş üzerinde yapıp koymuş aileyede böyle yapacaksınız diyor. Bizim doktor ebeler hepsi 1-2 damla sık dedi. Videoda nerdeyse 2,5 ml bir buruna 2,5 ml bir buruna sıkılıyor. ml idi sanırım birim olarak..
Hatta bir arkadaşıma sordum ona doktor şırınga ile yıkamayı söylemiş onlar öyle yapıyorlarmış.. Bizde diyen olmadı..
Hastaneye ne diye gitmiştinde yapmışlardı o işlemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…