Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ateş olunca ne yaptın canım calpol felan mı verdin..

Sanırım sıcaktan ya bizimkinin de sürekli doluyor burnu

Kesin bir şey var kk da yazanlarda vardı çocuk uyumuyor diye
Benim bebiş extradan sanki kakasını yapamıyor. 8. Gün bugün..
5. Gün misket kadar yaptı, biraz öncede yine misket kadar yaptı. Normalde güzelce yapardı. Arada kaka masajı yapıyorum. Annemde totosunu pamukla silerek ya da zeytinyağı ile masaj yaparak uyarmaya çalışıyor. Daha ne yapıcam bilemedim.

Emziriyorsan bol bol hurma ye iyi gelir diyorlar ben ona başladım birde günde bir kaç defa yap zeytinyağı anca yapıyor. Özellikle yıkadıktan sonra. Ben sürekli zeytinyağı ile totosuna masaj yaparak yaptırıyorum kakasını yoksa yapamıyor

Dün yedim hurmaları bugün kendi yaptı baya çok şükür dene sende mutlaka inş işe yarar

Evet kuzum emziriyorum. Gaz ağrısıda çekiyor hurmayı ilk başlarda yemiştim bıraktım tekrar başlayayım. Humana çayıda bırakmıştım onada başlıyorum bugün Niye böyle oldu acaba gazdan mı kaynaklanıyor kaka yapamaması

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyorlar canım

Serum fizyolojik ile evde bende denedim o kadar akmadı canım.Acaba baska bişey mi dedim

Antep fıstığı ya da bal yediğimde ishal oluyordu canım.İkisi de bebişlere alerjen ya dene istersen belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…