Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben herşeyi yaşıyorum yazmışımda bi
Önceki mesaj da bişi merak ediyorum . Göbeğimle genital bölge arasında boşluk var düz değil karnım bi acayip bundan da tedirgin oldum .
Oda ne demek anlamadım vallahi, bence biz hepimiz deliriyoruz birbirimize destek olalım. Ama dediğini tam anlayamadığım arkadaşım o yüzden bir şey diyemiyorum.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak keseyi ve kalp atışlarını nezaman gördünüz duydunuz acaba ben şuan 4 haftalık gebeyim
Haftaya 5 haftalıkkn gidicem doktora ..
birde alttan muayene yaptırayım mı hepsini cvplarsanız sevinirim

Merhaba hoş geldiniz.
5+5 de keseyi gördüm ben geç gittim garanti olsun diye muhtemelen görürsünüz. Beta değeriniz kaçtı en son ne zaman verdiniz kan? 1500 de vajinal, 3000 ve üzerinde karından görülüyormuș kese. Ben alttan muayene tercih etmiyorum. Ama burda sürekli alttan muayene olan arkadaşlar da var bebeğe zararı olacağını sanmıyorum öyle olsa doktorlar bakmaz zaten 7+3 de de kalp atışını duydum ben

Ben kan verdim ama yarın sabah öğrenicem değerini haftaya salıda doktordan randevu aldım nolur nolmaz diye.. benim mesela şuan adet zamanım , adet sancısı oluyo gibi sağ kasığımdada batmalar var normal değilmi..
Bilmediğim için temmuz annelerinden geliyorum size haziran anneleri şimdiden yaşamıştır bunları diye

Hoş geldiniz

Ben de biraz bekledim 5+4te gittim fakat doktor bebeğin geriden geldiğini 4+4te olduğunu söyledi. Karından göremedi vajinal baktı keseye, sorun olmadı.

1 hafta sonra 5+4te gittiğimde karindan hem keseyi hem bebeği gördük. Dün de kontrolüm vardı 8+1de kalp atışı dinledik. Bu arada bebek de gününü yakaladı çok şükür.

Bir de ilk sayfadaki tabloda hepsi yazıyor, daha çok yardımcı olur size bence. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…