Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayır bugün olduk bizde kesinlikle verem olan koluna su değdirme 3 gün yıkama dedi. Belden aşağısını yıkayabilirsin dedi
Deli kadın bana yıka dedi.
Allahtan yıkamadım
Mama + süt gidiyorum diyorum mama önermiyoruz diyo
Kv geldi oda emmediğini biliyo emzir diyo tutmuş kucağında bebemi vermiyo da

Benimki de aksamlari cok emmek istiyo,kolik bebekler boyle oluyo.diger cocugum da boyleydi.uyuyana kadar emerek sakinlestiridi kendini.saatlerce emse emer:)

Reactions: Jou
Kızlar bana biberon markası önerir misiniz
Dr browns kolik bebekler için gaz yapmayan biberon var ben memnunum. Bir de medela nın calma diye bi biberonu var. Bebek çekmeden gelmiyor. Meme reddi yapmıyormuş. BiraZ pahalı ama ben onu da aldım. Dönüşümlü veriyorum.

Allahtan yıkamadım
Sanirim ilk bebeginiz,ilk bebegi kayinvalideye vermek istemiyo insan ama ikinci bebegi kim bakmak isterse ona veriyo,hatta ozellikle kayinvalideye:)))

Evet öyle yazıyor internette ama endişe etmeye başladım
Altını aç biraz yükseğe koy kafayı oynasın altı açık. Yastığa yatırıyorum ben altını da açıyorum hemen yapıyor. Ben de ilk haftalar kabızlıkla uğraştım. Bir de sıcak suya batır karnına kadar kovaya su koyup içine batırıyordum. Sıcak suyun içinde karnına masaj yap. İki kişi lazım tabi bunun için

Evet öyle yazıyor internette ama endişe etmeye başladım
Hic endişelenme.kakasi sari ve civiksa avrupa da 15 gune kadar yapmayabilir diyorlarmis,bizim doktorumuzda 10 gune kadar normal dedi.
Bebek henuz ikinmayi bilmiyo ve kakasi civik.civik kaka ikinarak kolay kolay gelmiyo.
Ilk 1.ay surekli kaka yapiodu cunku 1.ayda gastrorefleks vardi bebeklerde.simdi o refleks yok oldu.kendileri ikinarak yapmasi gerekiyor.
Ama kati ve top kaka yapiosa kabiz demekmis.

Benimki d vitamini yüksekliği yüzünden yapamıyordu. Ama bebeklerde zaten kabızlık normalmiş bağırsaklar tam düzene giremediği için oluyo diyorlar başka sebepler yoksa tabi altında bizimki gibi. Humana falan açıkçası bende artık içmiyorum. Kimyon çayı arada içiyorum sadece çok saldım sanırım bu durumu

Sonunda yaptık valla kaka masajı işe yaradı çok mutluyum Farklı bir masaj denedim hemen ardına yaptı
Dün altını açtık genelde hep kafası bir tık yükseğe koyuyoruz reflü yatağı misali

yaptı sonunda canım saoalsın.. İnsan süre uzayınca endişeleniyor. Bana 3 güne yapmalı demişti ebe, doktor zaten ağzından cımbızla laf alıyorsun. İnternet ve burası olmasa iyice panikleyeceğiz.

Kabız değil sanırım katı gelmedi. Ama süre uzayınca neden yapmıyor oluyorsun bebek huzursuz gibi de hareket ediyor 1-2 gündür her şeyi ona bağladım bende. Humanayı göğsüm ağrıyor diye bırakmıştım, başladım gaz için de iyi geliyor diyorlar.

Sonunda yaptık valla kaka masajı işe yaradı çok mutluyum Farklı bir masaj denedim hemen ardına yaptı
Dün altını açtık genelde hep kafası bir tık yükseğe koyuyoruz reflü yatağı misali
Bugün çok mutlu gezersin yaparlar canım üzülme hiç arada böyle oluyor. Sonra günde 2-3 yapmaya başlayacak

yaptı sonunda canım saoalsın.. İnsan süre uzayınca endişeleniyor. Bana 3 güne yapmalı demişti ebe, doktor zaten ağzından cımbızla laf alıyorsun. İnternet ve burası olmasa iyice panikleyeceğiz.
Benim bebegim de 8 haziranda dogdu.sanirim ayni gibi bebisler.bizde gazlar pik yapmak uzere.bidahaki hafta pik haftasi hatta.o yuzden 1 hafta koye gidecem.kayinvalidemgil1 hafta torunlariyla ilgilensinler diye:))sizde durumlar nasil

Allahtan yıkamadım
Biz sanki çok meraklıyız mama vermeye. Memede süt bitince bebek ciyak ciyak aglayinca da bir onerileri var mı acaba bu mama vermeyin diyenlerin merak ediyorum.

Kızlar süt yapıcı olarak ne öneriyorsunuz acaba? Humananın çayını öneren de çok bir faydası yok diyen de. Rezene çayı vs bu tarz çay, mama, hap deneyip memnun olanlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar özellikle mama+meme devam eden anneler; instada Dilruba Demirezer diye bir emzirme danışmanı var. Kendisi süt arttırıcı kapsül ve çay yapmış. Yorumları çok çok iyi. Mamadan memeye dönen çok var. Ben çayından sipariş vereceğim. Sizde sayfayı bi inceleyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…