Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bakamadim yazdiklariniza kac gundur, donus de yapamadm cvp veren arkadaslara kusura bakmayin, simdi de covid olduk biz
40 gunluk bebekle napicm bilmiyorm ya bebegine de gectiyse, 3 gundur burnumun dibinde gecmemis olmasi mumkun degil, napicm ben
Var mi boyle yasayan biri surec nasi ilerledi ne yaptiniz belirtiler ne oldu yardimci olursaniz sevinirim

Çok geçmiş olsun. Hemen doktora gotürüp test yaptırın. Umarım bebeğe geçmemiştir ama geçtiyse de 0-3 ay arasındaki bebekleri önlem amaclı hastanede yatırarak tedavi ediyorlar. 1 hafta kadar antibiyotik tedavisi gorüp taburcu ediliyor diye biliyorum. Bir de bu forumdan okuduklarıma göre doktorlar eğer anne covidse bebeğini emzirmemesini bebeğin mama ile beslenmesini istemişler.

Bugun gittigim doktor bana bol bol emzirmemi bende olusan antikorlarin sutumle bebege gecip onu korucagini soyledi, hangisini yapiyim bilemedim, siz yurtdisindamiydiniz?

Bugun gittigim doktor bana bol bol emzirmemi bende olusan antikorlarin sutumle bebege gecip onu korucagini soyledi, hangisini yapiyim bilemedim, siz yurtdisindamiydiniz?
Yok hayır, Türkiye'deyim. Doktorunuz ne dediyse onu uygulayın siz.

Burda da birinin doktoru sağıp da verdirmiş diğeri sütünu verme demiş. doktordan doktora uygulanan tedavi yöntemi farklı olabiliyor, çok normal.

Eklentiler

• Screenshot_20220729-202355_Chrome.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 40
Cok endiseliyim gercekten napicagimi bilmiyorum, doktora da goturmek istemiyorum cocugu hirpalanick diye, suan herhangi bir belirti yok bugun 3. Gun, bulasiciligi kac gun suruyo acaba

Birde kalça çıkıklığı için hangi bölüme gitmeliyim Kırıkkale de oturuyorum ama burası sağlık bakımından çok sıkıntılı
Kııız anam hemşehri çıktık bende Kırıkkaledeyim valla ihtisas da çocuk bölümüne gidilecek sonra onlar ultrasona gönderiyor dediler kaç haftadır çocuk doktoru yok. Tıptan da ortopediden randevu alıyorsun. Biz 2 gün önce gittik haftaya çarşambaya randevu verdiler ultrasona

Deli kadın bana yıka dedi.
Allahtan yıkamadım
Mama + süt gidiyorum diyorum mama önermiyoruz diyo
Kv geldi oda emmediğini biliyo emzir diyo tutmuş kucağında bebemi vermiyo da
Salak deseydin ya. Bende bunu anlamıyorum mama ne yani zehir mi doymuyorsa çocuk napacan aç mı kalacak

Ben çayını kullandım da çok da abartılacak kadar değil

Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bir şey olmaz bol bol emzirme öneriyorlar

Cok endiseliyim gercekten napicagimi bilmiyorum, doktora da goturmek istemiyorum cocugu hirpalanick diye, suan herhangi bir belirti yok bugun 3. Gun, bulasiciligi kac gun suruyo acaba
Belirti olmamasina sevindim. Sık sık ateş takibi yapın doktorunuzun tavsiyesini dikkate alarak cift maskr ole bol bol emzirin. Mumkunse de şimdilik başk bir odada yatmaya çalışın. Ateşi yüksek çıkarsa gidin ama bence mutlaka. Doktorunuzu aramışsınız zaten onun yönlendirmesine göre hareket edersiniz. Inşallah carçabuk kurtulursunuz şu hastalıktan

Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bir şey olmaz bol bol emzirme öneriyorlar
Cok tesekkur ederim insallah bisey olmadan atlatiriz

Ates olursa hic beklemeden hemen giderim zaten, atesten korkuyorum, amin insallah bir an önce gecer gider

Nerden ölçüyorsun kuzum koltuk altından mı?
Yok alından ölçüyorum koltuk altında mümkünü yok durdurmaz
Sürekli de uyarmayın doktorlar önermiyor fazla uyarmayı ona alışır diye. Ben mamaya zeytinyağı katıyordum işe yarıyordu sen kendin ye bari ishal yapacak şeyler. Gerçi yapmış okudum

Benim bebegim de 8 haziranda dogdu.sanirim ayni gibi bebisler.bizde gazlar pik yapmak uzere.bidahaki hafta pik haftasi hatta.o yuzden 1 hafta koye gidecem.kayinvalidemgil1 hafta torunlariyla ilgilensinler diye:))sizde durumlar nasil
Ahahahah kv sabırlıdır inşallah 7 Haziran doğumluyuz aynı sayılır valla benim kv daha hiç bakmışlığı yok annemle bakıyoruz. Büyüyünce babaanneyim diye çıkar ortaya gün gün tavrı hareketleri farklılaşıyor. İyi geçirdiğimiz günde var huysuz olduğu günlerde.. Şu atakları da anlayamıyorum ondan mı başka bir şeyden mi diye

Göğsüm acıyor diye ben humananın rezene-kimyon çayını bırakmıştım. Etki ediyormuydu bilmiyorum ama..
bulgur pilavı, hurma, bol su, dereotu, bestlak damla, bir tane daha damla vardı ismini unuttum.
Bunlar arttırıyor demişlerdi bana.. Deneyimlemiş değilim
Ama bir masaj var laktasyon masajı mı neydi ismi.. Sütü arttırıyormuş. Hatta sütü olmayan annelerde süt salınımını tetikliyormuş.

Mama yerken koltuk altına çaktırmadan koy
Çok yapmadık tatlım 8 günde 2 kere oda dün ve bugün.. Ama masajı biraz yaptım iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…