Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Pompaniz varsa 5 gun boyunca 2-3 saatte bir sağin sutunuzun cok cok artacagina eminim diyebilirim.artmazsa bana kizabilirsiniz burdan:)

Benim diger cocukta da aynen bu sekilde olmuştu,bi yerde gazlar pik yapiyo gunduz gece,sonra azalmaya başliyo.birgun bi bakiyosun ki hic bi aglama sizlama yok,bizimkisi tam iki bucuk ayda kesilmisti,oyle bi kesiliyo ki bicak gibi şaşirirsin.
bizde 20 gun annemle baktik sonra tektim.ilk bebekte hep tek bakmak istedim,hatta kayinvalide alinca sinirlendim felan.simdi cok sacma ve komik geliyo.anne bebegine tek bakinca oyle bi psikolojik sikintiya giriyo ki yillarca gecmiyo.en guzeli evde kalabalik olup her elde bebegin dolasmasiymis.

Yaa masaj etkili diyorlar evet, özellikle de sıcak suyla yapılan masaj ama ben kendi göğüsümü elleyemiyorum huylaniyorum. Allah korusun kist kontrolu için arada bir kendi kendinizi muane edin diyorlar ya onu bile yaparken içim tuhaf oluyor
Pompaniz varsa 5 gun boyunca 2-3 saatte bir sağin sutunuzun cok cok artacagina eminim diyebilirim.artmazsa bana kizabilirsiniz burdan:)
Daha bgn kız kardesimden elektrikli pompasini aldım. kızım günduzleri iligine kemigine kadar kurutuyor sabah sagamam o yuzden ama geceleri uykusu ağır bastıği için boşaltamiyor geceleri denemeyi düşünüyorum

Benim bahsettigim 5 gun hep sagin.tabi eger biberon aliyorsa bebeginiz.sagarak besleyin sonra sut cok artiyor

Merhabalar, hangi bebek arabasını kullaniyorsunuz acaba? Sizce hangi ozellikler mutlaka olmali veya gereksiz ? Deneyimlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim
Marka veremeyeceğim ama eşşek ölüsü gibi ağır olmamalı. 6 yıl önce aldım soobaby+ sürüş vs mükemmel fakat taşıması kaldır indir derdi berbat

Mama yerken koltuk altına çaktırmadan koy
Çok yapmadık tatlım 8 günde 2 kere oda dün ve bugün.. Ama masajı biraz yaptım iyi geldi
Ay ne uyanık asla bi yerine dokundurmuyor huylu kız
İyi valla kabızlık zor bizimki mamadan oluyor ara arada zorlanıyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…