Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhabalar, hangi bebek arabasını kullaniyorsunuz acaba? Sizce hangi ozellikler mutlaka olmali veya gereksiz ? Deneyimlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhaba ben Kanz D-Go travel sistem aldım sürüş vs güzel çok beğeniyorum. Yalnız arabaya indir bindir biraz sıkıntı. Bizim araçlar hatchback bagajı orta büyüklükte zor sığıyor o yüzden biraz pişmanım. Doona bebek arabası var hem de puset oluyor. Onun muadilini aldım şimdilik kullanmak için dolaptan çok memnunum mükemmel bir şey

Deneyimleyerek öğreniyoruz ilk çocuk olunca Gaz sancısı çok fena bebiş benden de alıyor büyük ihtimal. Emzirmeyle ilgili daha kısa sürede daha çabuk doyacak dedi bana tecrübeli anneler ona şaşırmıştım. Benimki bebeği adam akıllı tutmayı bile bilmiyor. Kendi çocuklarına annesi bakmış zamanında kv sadece emzirmiş ben annesinin demesine göre fikir yürütüyorum. Kızdığım kırıldığım birçok nokta var. Kesinlikle yenidoğana tek bakmak çok zor hele o lohusa depresyonu çok fena bir şey.. Keşke hamile bayanlara bazı şeyler öncesinde anlatılsa öğretilse bu sıkıntılar en azından minimum seviyeye inmiş olur.

benim bu dediğim masaj sırttaki omurga boyunca yapılıyor. Lavanta ve zeytinyağı kullanılarak. Hem anneyi rahatlatıyor hemen de süt salınımını uyarıyor. İnternette videosu vardır belki instagramda video önüme çıkmıştı ama sayfanın adını hatırlamıyorum. Önüme çıkarsa yazarım, etiketlemede seninle konuştuğumuzu unutabilirim. Ortaya yazma ihtimalim var dikkat edersin olur mu
Bu arada tahinde süt arttırıyormuş.

Ama o şekilde de meme reddi yaşanmasına davetiye çıkarmış olmaz mıyım
Biberon kullanma.. Kaşık biberonlar var onlar meme reddi yapmıyormuş aralarda sağdığını onla verirsin fakat öncesinde ya da sonrasında memeye de tuttur bebeği.. Mesela ben işe başlayacağım zaman emzirip gidince arada sağım yapmam gerekecek süreden dolayı.. Ebemiz, sağdığın sütü sen gelene kadar annen kaşık biberonla verir dedi. Mesela geçen hastaneye gitmem gerekiyordu. Bebeği götürmek istemedim hastane ortamına.. biraz süt sağdım kaşık biberona koydum. Ben kapıdan çıkmadan bebek uyandı annem onunla besledi ben gelene kadar kurtarıcı oldu. Pahalı bir şey almanada gerek yok. Bendekinin resmini ekliyorum.

Eklentiler

• EFC6409B-395E-486E-8736-2BF03290522C.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 5F242659-D0F8-4B38-919A-9926932580F5.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar, hangi bebek arabasını kullaniyorsunuz acaba? Sizce hangi ozellikler mutlaka olmali veya gereksiz ? Deneyimlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim
Gönlüm cybex istiyordu ama pahalıydı prego quattro vip benzer özellikleri vardı orta segment oda şuan pahalıdır. Nitekim bebek arabası bize hediye geldi. Baby plus galaxy travel sistem fiyatı piyasaya göre baya uygun ebebekte.. Sürüşü çok rahat özellikleri de fena değil. Çift taraflı yerleşimi olmasına dikkat et bebek arabasında..

Ay ne uyanık asla bi yerine dokundurmuyor huylu kız
İyi valla kabızlık zor bizimki mamadan oluyor ara arada zorlanıyor yavrum
Kız folik asit bebesi bunlar bizim çok uyanık olmamız lazım yoksa parmaklarında oynatacaklar kaka masajı videolarını kesin izle tatlım yap Ahsen e arada rahatlasın fıstık

Selam tatlış anneler nasılsınız
Gece bebeğin üstünü örtüyor musunuz? Örtüyorsanız nasıl yapıyorsunuz? Benim kız kayıyor aşağı doğru ve ben battaniye altında kalıp boğulacak duye örtemiyorum. Çok korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatsanıza bi

Tatlım kolları örtünün üsttünde kalacak şekilde ört üstünü.. Bende bilemezdim annem öyle örtüyor ondan öğrendim bende.. kaymayı engellemek zor bizim ki de kıpırdarsa reflü yatağında kayıyor

Ben ince müslin örtüyorum. Benimki de kayıyor reflü yatağından ama onla birlikte müslinde kayıyor

Kız folik asit bebesi bunlar bizim çok uyanık olmamız lazım yoksa parmaklarında oynatacaklar kaka masajı videolarını kesin izle tatlım yap Ahsen e arada rahatlasın fıstık
Valla eşim bizi suya götürür susuz getirir diyor izlerim de yaptırır mı bilmiyorum sırtını bile sıvazlatmıyor huylu

Bi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Şu zamanda doğru yatım şekli sırt üstü imiş.. Kusmaya karşı sadece kafasını sağa ya da sola çevirmek lazım. Biz mesela anlattığım gibi yatırıyoruz. Tabi bizimkide kafasını kendiliğinden düz dönderdiği oluyor onu engelleyemiyoruz. Ama o vakte kadar midesi rahatlamış olabilir diye düşünüyorum. Tabi net bir şey diyemem.

Bi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Ben artık yan yatırmıyorum daha doğrusu kendi yatmıyor nasıl isterse öyle yatıyor. Önceden de sırt üstü yatmazdı kafayı sağa sola çevirirdi. Kuzum rahat ol Allahın izniyle bir şey olmaz. Zaten ses çıkarıyorlar ufak bir şeyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…