Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kollarını battaniye üstünden kıstıracaksın ya.. tamamen boynuna kadar çekmeyeceksin battaniyeyi.. Sabah uyuttuğunda dene bak anlarsın zaten durumu..
Ama gündüz hiç kımıldamadan uyuyor
Ben ince müslin örtüyorum. Benimki de kayıyor reflü yatağından ama onla birlikte müslinde kayıyor
Benim battaniyede ince ama korkuyom yine de yaaa
Valla eşim bizi suya götürür susuz getirir diyor izlerim de yaptırır mı bilmiyorum sırtını bile sıvazlatmıyor huylu
İkizler bebeleri bunlaaaar
Reflü yatağını böyle koydum kayamasın diye bizimki yön değiştiriyordu böyle kaya kaya

Ama bir kaç gündür kayıyor altta duruyor böyle dönmeyi bıraktı
Eki Görüntüle 3104585
Yaaaa yerim seni Ahsen kuşum

Allah'a emanetler hepsi
Rabbim korusun meleklerimizi ❤

Ama gündüz hiç kımıldamadan uyuyor

Benim battaniyede ince ama korkuyom yine de yaaa

İkizler bebeleri bunlaaaar

Yaaaa yerim seni Ahsen kuşum
Yok yok korkma sen dream in dediği gibi yap bende öyle yapıyorum kolları dışına çıkarıp altına sıkıştırıyorum kayarsa bile öyle kayıyor

Bi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Merak etmeyin boğulma hissi oldugunda çok öğürüyorlar.Uykuda genelde e kusma olmuyor bizde. artık sağa sola başlarını ceviriyorlar bnm kızım kusacak olsa yana döndürüyor kafasını Allaha emanet olsunlar

Hemde nasıl mutluyum Bir kere daha olduydu 5. Günde yaptıydı. Bu sefer uzayınca canım sıkıldı. Düzenleri şaşmasın bebişlerin
5 gün kaka yapmadımı? Ya benim kızım gğn içerisinde yapmazsa kıyamet kopuyor zeytinyağıyla uyarıyorum mecbur katılarak aglıyor. Doktora götürdüm probiyotik verdi. Şimdi düzene girdi ama yapmadıgınd yine aynı

bebegine bakarken olabildigince yardim al sana tavsiyem.en ufak yardim bile sana iyi gelir.bira o tutsun biraz bu gezdirsin felan.bebegine tek basina bakinca lohisalik depresyonu 40 gun degil.bir kac sene suruyo.siyah sut diye bi kitap vardi orda cok net yaziyodu,insan bebegi olduguna sevinemiyo bu depresyon yuUnden

Anne sütüyle beslenen bebeklerde kaka yapma süresi uzuyormuş. Senin bebiş nasıl besleniyor?

Merhaba hanımlar 1.ay asinizda bebeginizde huzursuzluk oldu mu ? Çok az emdi bebeğim. Meme reddi mi onu da bilmiyorum? Yoksa canı acidigindan mi yapıyor

Merhaba hanımlar 1.ay asinizda bebeginizde huzursuzluk oldu mu ? Çok az emdi bebeğim. Meme reddi mi onu da bilmiyorum? Yoksa canı acidigindan mi yapıyor
1 aylık aşıda bir sorun olmadı bizde sadece gece uykuya geçerken biraz zorlandı ama aşıdan mı normal hali miydi bilemiyorum

1 ay aşısında herhangi bir sorun olmuyor. Acaba gaz sancısı olabilir mi? Belki zamanlama olarak aşı ile tesadüfen aynı zamana denk gelmiş olabilir.

Hiçbir şey olmaz korkma sadece uygulamayı görmen açısından uyanık olduğun bir zaman diliminde dene için rahatlar..
Denedim canım evet dediğin gibi oldu
Aynen Rabbime amenetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…