Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum hepsini içtim fayda etmedi
Kv 40 kez süt yok dedim hala anlatıyor ver, yap, öyle böyle
Görümcemde benden bir süt akardı 10 bebek doyardı diyo

Ayy hava attığı şeye bak saygısızın. Millet ikiz bebeğine yetemiyo nereye on bebegi besliyosun acaba? Hayır öyle olsa bile ne alaka yani di mi banane senin memelerindeki sütten! Sorduk mu? Sen yetersizsin demenin başka bir yolu işte bu da k.validen de o bu şu diyecegine yapsın getirsin içirsin. Yap bi şerbet de getir ne biçim kocakarısın diyeceksin aslında

Laktasyon mu ismini tam bilmiyorum bir masaj var sırtta omurga aralarındaki boşluğa yapılıyor. O süt salınımını arttırıyor. İnternette videoları vardır kesin. Ama sana onu yapacak birini bulman lazım.

Kızlar bebeği gazlı olanlara söylemek istiyorum özellikle:
Benm bebeğim akşamları çok sancılanıyordu çok gazı vardi 3 farklı doktora gittim sagolsun son gittiğim dr gaita testi yaptı ve bebeğimde laktoz intoleransi olduğunu öğrendik. Her emzirmeden önce verdiğim laktaz enzimi damlası ile gaz derdimiz sona erdi şükürler olsun. Ben de süt ürünlerini tüketmiyorum. Gaz sorunu gerçekten çok zor belki birilerine faydası olur diye yazmak istedim. Gaz sancısı çok olan bebeğiniz varsa mutlaka doktorunuzdan gaita testi isteyin derim.

ben sütün tamamen psikolojik oldugunj düşünüyorum. ilk kızımda gögsüm süt dolardı sagar fazla fazla verirdim. ama bu kızımda istenmeyen tatsız olayla olunca, baştan beri pek sütüm yok malesef. Bu kaynana görümcerin dillerini bağlamak grk lohusayla nasol konuşaçaklarını bilmiyorlar

Kızlar bu süt meselesini aşamıyorum bir türlü. Emziren anneleri okuyunca canım inanılmaz sıkılıyor. Doğumdan sonra sırf sütüm olsun diye yediklerimden ekstra kilo aldım. Ama yok olmadı ne yapsam olmadı. Çocuğuma çok üzülüyorum bana bağlanmıyor mu acaba diye. Bu konuya bu kadar takacağım hiç aklıma gelmezdi. Bebeğin yutkunduğunu duymuyorum memeden bişe aktığını hissetmiyorum. Yeminle bu muhabbetten çocuğun keyfini çıkaramadım. Bebek de maşallah iştahlı. Aütüm olsada buna yetermiydi bilmiyorum. Bazen unutmuş gibi oluyorum bazı akşamlar yine kederleniyorum.

Hele şu laflar benim aşırı canımı sıkıyor. Benim zaten memenin birinde şekil bozukluğu var. Dokusu az. Onda az süt olur dediler. Ee diğerinde de süt az. Ben ne yapayım şimdi ? İnsanlar çok acımasız yaa

Çocuğunuz sağlıklı siz sağlıklısınız gerisine takılmayın bebeşiniz sizi tanımaya başlıcaktır zaten mamada verseniz memede verseniz önemli olan karnının doyması ben şuan böyle düşünüyorum evet anne sütü önemli ama süt yoksada napalım)) Can sağlıgı daha önemli

Neden bu kadar kafaya takıyorsun o streste başlı başına bir neden değil mi canım. Benimde çok az geliyor. Mama veriyorum daha çok elimizde olan bişey değil ki. Sadece emzirme ile bağlanmıyorlar ki onu kucağına alıp sevmen kokunu hissetmesi bile ona yeter ki

Canım taze börülce ile bulgur plavı baya süt yapıyor bi dene istersen

Canım peki bebeğin kakasının mukuslu ipliksi ve arada yeşil kaka yapma gibi durumlarınız varmıydı ? Bizimde perşembe günü kontrolümüz o gün bende isteyeceğim testi.

Asırı süt üretimi olan oldu mu aranızda kızlar. Bebegim emmek istemiyor .sıkınca da fışkırıyor. Her tekniği denedim ama hep çok geliyor .nasıl baş ettiniz ?

Asırı süt üretimi olan oldu mu aranızda kızlar. Bebegim emmek istemiyor .sıkınca da fışkırıyor. Her tekniği denedim ama hep çok geliyor .nasıl baş ettiniz ?
Emzirme öncesi elle sağımla biraz boşaltabilirsiniz. Makina kullanmayın tazyik yapar. Arkanıza yaslanarak ya da makas yöntemi yapabilirsiniz

Şimdi baktım da nette de öyle yazıyor biraz sağım yaptıktan sonra emzirirsen hem yağlı sütü içmiş olacak daha iyi olurmuş

Tazyik için videolar vardı ne yapman gerektiğiyle ilgili bi bak instagrama falan. Tazyik olduğundan da emmek istemiyormuş bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…