Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yeni aldım bende oval şekli tırnakta rahatça verebiliyor musun? Birde ne zaman kesiyorsun benimki çok hareket ettiriyor elini.. Uyurken tutayım bir dedim uyanıyor
Uzayan kısmı kesiyorum sadece. Uyurken kesiyorum ardından törpüsünü yapıyorum çizmesin yüzünü diye. Bir iki hareket etse de uyanmadı henüz tırnak keserken

Bunu anlamadım desem canımtırnak yüzü derken neyi kastediyorsun
Nasıl anlatsam Avuç içi ve avuç içinin tam tersi elin üst kısmı varya.. onu kast ettim keserken bize dönük tarafı hangisi olursa sağlıklı oluyor bilemedim. Biz kendi elimizi keserken tırnak yüzeyinden kesiyoruz ya onu kast ettim

Canım peki bebeğin kakasının mukuslu ipliksi ve arada yeşil kaka yapma gibi durumlarınız varmıydı ? Bizimde perşembe günü kontrolümüz o gün bende isteyeceğim testi.
Hic yeşil kaka olmadı ama bizimkinin kakası çok sulu, ben de ishal falan oldu sanıyordum meğer laktoz intoleransi olduğu içinmiş. Yani bazen bezi açınca yaparken görüyorum resmen su çıkıyor kakadan bağımsız.

Merhaba simin,benim bebeğim de su gibi kaka yapıyor.
Altını açınca görüyorum ben de bildiğin sarı su .içinde parçacıklar olan şekilde de yapıyor ama genelde su.
Siz de başka ne gibi belirtiler vardı tam olarak?

Şimdi okudum
Gaz sancisi var evet ama oğlumda daha fazlayd kolikti kakası da mukusluydu ,ama hiç birsey çıkmadı alerji testinde.
Bu bebisin yüzünde döküntüler var,doktor süt incisi dedi önemsiz geçer dedi ama bir aydr hiç azalmadi .
Gaz ve hafif mukus var sulu kaka var.
Alerji olunca kilo ve boy gelişimi yavaş oluyormuş galiba sizin nasıldı?

Yüzeyinden kesiyorum o zaman ben valla hangisi doğru bilmiyorum hiç ama böyle kolayıma geldi keserken benim

Sadece emziren anneler siz napıosunuz ya ben şimdi emzirdim şekerim düştü resmen deli gibi yemek yemek istiyorum doymuyorum. Sadece emzirmiş olsam dünyaları yerim herhalde

Kızlar sütüm asla doyurmuyor benim kızı ya neden acaba, 100cc süt verdim 1.5 saat önce şimdi yine acıktı. Mama verdiğimde o kadar 3 saat acıkmıyor. Bir gün sadece emzireyim dedim o gün hiç uyumadı sürekli emmişti. Artık dayanamayıp mama verdim yavrum öyle doymuştuda uyumuştu

Alerji testi nasıl yapılıyor bilmiyorum bizim gaita test sonucunda redüktan madde pozitif geldi yazıyordu, bu da bebeğimin süt ve süt ürünlerini tam sindiremediği anlamına geliyormuş o nedenle aşırı gaz oluyordu özellikle akşamları susturamiyorduk. Dr bana da süt ve süt ürünleri kullanımını yasakladı şimdilik. Bizim yüzümüzde hafif isilik var onun haricinde zaten erken doğdu benm kızım 2,5 kiloydu erken doğum yaptım ben gelişimi dr normal dedi ama yani hic 2 aylık bebis gibi durmuyor tabi 1 aylık sayılır :) elbet büyüyecekler bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…