Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Mama daha çok ve uzun süre tok tutuyor, anne sütü ise daha kısa sürede acıktırıyor. Bir süre sizi yoracaktir ama sonra sonra daha az mama daha çok anne sütü diye devam ederek bir düzene giriyorlar. Ben de sarılık olunca mama vermiştim bir süre sonra biraz zorlandık ama emzirme danışmanından da destek alarak mamayı bıraktık. bırakmasa da çok da önemli değildi açıkçası benm icin nihayetinde anne sütü de veriyordum aynı zamanda, yeterki doysunlar

Sadece emziren anneler siz napıosunuz ya ben şimdi emzirdim şekerim düştü resmen deli gibi yemek yemek istiyorum doymuyorum. Sadece emzirmiş olsam dünyaları yerim herhalde
Bende kendimi sürekli dolabın önünde buluyorum
Mama ile anne sütü içerik olarak çok farklı canım. Anne sütü daha erken acıktırır. Emzirmek istiyorsan her mızmızlandığında yılmadan meme ver. Bu sayede sütün de artacak. Arz talep meselesi

Bazen senin gibi düşünüyorum rahatlatıyorum kendimi bazen de canım sıkılıyor bi türlü aşamadım bu konuyu. Senin kız nasıl grubun ilk minnoşu :)

Ben elinin üstü bana bakar şekilde kesiyorum

Cano ben 2 saatte 120 cc ye geçtim mamada. Sadece 100 cc süt az gelir sanki bilemedim seninki büyük bide. Aralarda mama vererek gidebilirsin

Merhaba kızlar, prematüre bebeği olanlar sizler neler yapıyorsunuz bebeklerinizin gelişimleri nasıl gidiyor? Ben de bir prematüre annesiyim, bebeğim çok erken gelmeye karar verdi ve 80 gün süren küvez sürecinden sonra şu an sağlıklı bir şekilde evimizde çok şükür. Bu dönemde çokça yazı okudum gerek üzüldüm gerek umutla doldum. Günler aylar gibi aylar seneler gibi geçti bebeğim oradayken.. Prematüre anneleri yazarsa sohbet etmek isterim.

leylav
Hep öyle düşünmeye çalış canım. İyi çok şükür büyüyor hızla senin minnoş nasıl
Cano ben 2 saatte 120 cc ye geçtim mamada. Sadece 100 cc süt az gelir sanki bilemedim seninki büyük bide. Aralarda mama vererek gidebilirsin

Sütüm 100 cc çıktı o zaman ondan öyle verdim ona göre saat aralığını kısaltıyorum. 120 cc veriyorum ama 3 saatte bir şuan azmı veriyorum acaba diye düşündüm

Son düzenleme:

Merhaba bu topiğin ilk annesi benim kızım haziranı beklemek istemedi nisanda geldi benim kızım 15 gün yarısı hastanede 1 haftada birlikte anne bebek uyumunda kaldık. 80 gün çok fazlaymış neyseki artık seninle senin kaçıncı haftada geldi minik şuan nasılsınız

Reactions: Jou
Bugun ilk muayene mi oldum cnm, 5 haftalık kese gayet iyi dedi, ama daha içinde bebek göremedi, 2 hafta sonra gel belki kalp atisiyla beraber görüruz dedi.
Birde bende 1 cm kadar buyuklugunde miyom varmış ama rahmin icin de degil daha farkli yerde tam da anlamadim nerde olduğunu.

5 haftalık çok erken canım ben 6. Haftada gördüm bazıları 7de 8de görüyor. Rahmin içinde değilse sıkıntı olmaz diye biliyorum canım

Öncelikle kızınıza sağlık diliyorum size de merhaba diyorum bu forumda yeniyim Benim bebeğim haziranda doğması gerekirken martta doğdu 3 ay erken doğdu düşünün yani.. 26 haftalık 940gr 35 cm doğdu. Küvezde kalırken çok ciddi bir sağlık sorunumuz olmadı çok şükür, kilo almasını bekledik genellikle. Ve burundan oksijen desteği veriyorlardı,midesine sonda ile süt gönderiyorlardı. Zamanla kendi oksijenini almaya başladı destek olmadan daha sonra da sondadan kurtuldu beslenmeye geçtik. Yani anlatsam çok uzun aslında ama sizi de sıkmak istemiyorum eve 2390gr olarak geldi şu an düzeltilmiş 40 günlük 4.300gr 55cm büyüyoruz yavaş yavaş:) sizinki nasıl? Umarim sağlığı yerindedir bütün bebislerimizin

Canım bende elle sağıyodum 60ml geçmiyodu iki göğusten bi tanıdiktan makine buldum ikinci el aldım şuan tek göğsumden 60 çıkıyo değisiyo tabi her sağmamda. bugün 140 çıkardım 2 gögüsten imkanın varsa makine bul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…