Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yaa maşşallah ne güzel benimde 32. Haftada 1810 gr doğdu. Bir gün solunum ihtiyacı duydu daha sonra kendi solunuma devam etti. 40 günü bitirdik 4.5 kg 56 cm hemen hemen aynı yani çok şükür herşey yolunda

Yaa maşşallah ne güzel benimde 32. Haftada 1810 gr doğdu. Bir gün solunum ihtiyacı duydu daha sonra kendi solunuma devam etti. 40 günü bitirdik 4.5 kg 56 cm hemen hemen aynı yani çok şükür herşey yolunda
MaşAllahh ne güzel büyümüş sizinki de Bizimki çok gazlı ve bu günlerde daha az uyumaya başladı büyüme atağı haftasından mı neden çözemedim Sabah 5 gibi uyanır taa 9 a kadar uyumaz benimki emmeyi resmen reddetti ne yaptıysam tutturamadım memeyi bu yüzden makine ile sağarak 3 ay sadece süt verdim şimdi sütüm daha fazla gelmediği için mecbur sadece mama veriyorum 1 aydır şimdi de pek kakasını yapmıyor ama

Bizimde öyleydi ama artık saat 5te gaz sancısı oluyor hep uykusunda kıvranıp duruyor. Sabah 7de uyanıp 9a 10a kadar uyumaz . Ben hem mama hem süt veriyorum. Hipp marka kullanıyorum anne sütüne en yakın mama olduğunu söylediler. Kabızlık vardı bizde ozaman zeytinyağı ile poposuna masaj yaparak yapmasını sağlıyordum. Şimdi hurma yiyorum sütümü verdiğim de hemen kakasını yapıyor

Ben de golden goat kullanıyorum bu mamada sanki daha rahat. İçinde şeker, palm yağı, Soya ve nişasta olmadığı için bunu tercih etmiştim severek içince bunda sabit kaldık şu anlık. Biberon hangisini kullanıyorsun?

Avent naturel kullanıyorum ben

Ben zaten gazlı olduğu için üstüne daha çok gaz yapmasın diye Dr browns almıştım iyi ki almışım hayat kurtarıcı

Aa onu duymadım hiç. Daha öncesinde kolikler için olan aventi almıştım pek yararı olmadı sanki baya gazlıydı çünkü

Mama veren anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz? Kaka yapma sıklığı nasıl? Bebekleriniz kaç aylık kaç ml mama veriyorsunuz?
Hem mama hem kendi sütümü veriyorum Aptamil aldık ilk başta sonra bi hipp denedim çok kusuyodu tekrar Aptamile geçtik günde 1 defa kakasını yapıyo 90ml içiyo bizimki

Mama mı 120 cc veriyorsun. Belki yeterlidir benimki obur erkenden 60 a 90 a yükselttik biliyorsun. Ben 2 saatte bazen 2.5 saatte veriyorum mamayı

Mama mı 120 cc veriyorsun. Belki yeterlidir benimki obur erkenden 60 a 90 a yükselttik biliyorsun. Ben 2 saatte bazen 2.5 saatte veriyorum mamayı

Yirim oburunu mama 120 cc veriyorum ama bazen bitiriyor bazen de yarısını anca yiyor hanımefendi :) kaç kilo şimdi senin ki benimki 4.5 kilo dedi geçen hafta çağırdılar sağlık ocağındam boy kilo için sizi çağırdılar mı hiç 2. Defadır çağırıyorlar

Mama veren anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz? Kaka yapma sıklığı nasıl? Bebekleriniz kaç aylık kaç ml mama veriyorsunuz?
Baby goat keçi sütlü kullanıyorum ben. 65 günlük dün 120 cc ye yükselttim 2-2.5 saatte bir. Kakayı her gün yapıyor benimki en az 1 kez en fazla 2 kez

Geçen perşembe 4800 dü. 1 aylıkken gittik, 2 aylıkken gittik. 3.ayda çağırdılar sanırım her ay. Ay bugün benimki de içmedi kaç kez yarısı kaldı sıcaklardan mı ne anlamadım

Geçen perşembe 4800 dü. 1 aylıkken gittik, 2 aylıkken gittik. 3.ayda çağırdılar sanırım her ay. Ay bugün benimki de içmedi kaç kez yarısı kaldı sıcaklardan mı ne anlamadım

Sıcaktan canım huzursuzluğuda başladı hatta sıcak olunca etkileniyor yavrum ya

Hem mama hem kendi sütümü veriyorum Aptamil aldık ilk başta sonra bi hipp denedim çok kusuyodu tekrar Aptamile geçtik günde 1 defa kakasını yapıyo 90ml içiyo bizimki
Ben de 90 veriyorum şimdilik, aptamil bize iyi gelmedi çok huzursuz oldu kakasını uzun süre yapamadı keçi sütlü olana geçtim yine

Çok geçmiş olsun. Mutlu sağlıklı uzun ömürleri olsun
Benimki de iyi çok şükür büyüyor hızla. Obur ama 120 de 3 saati hiç göremedim. 2,5 saat anca duruyor. Sonra sanki günlerdir aç bırakmışız gibi yıkıyor ortalığı
Başından beri hastane tipi makinem var. şimdi yine sağdım çok az çıktı bu iş memeyle alakalı süt yapıyorsa yapıyor yoksa biraz zor artırmak.
Aa onu duymadım hiç. Daha öncesinde kolikler için olan aventi almıştım pek yararı olmadı sanki baya gazlıydı çünkü
Murphy ben de dr browns u kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten gaz yapmıyor ve bebeği yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…