Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabiki öyle tam anlamıyla benimkide yetmiyo zaten mamada kullanıyoruz benim demek istediğim elle sağımla makine arasında fark var tam memeyi boşaltamıyomuşum mesela onu farkettim

Kızlar bu gaz sancısına tam anlamıyla çozüm bulanınız varmı her gece aynı geçiyo toplasam 3 gece düzgün uyudu çok bunalıyorum ağlamasa oturcam sabaha kadar hiç dert deil uykusuzluk. ama dayanamıyorum bazen, ağlamaktan kıpkırmızı oluyo vallahi napcam şaştım ben artık bi gece oturdum ağladım sinirimden

Gaz konusu çok sıkıntılı ya tamamen bizim de geçmedi daha bitmez zaten bu gidişle
Benimki güzel kolay çıkariyor masaj yaptıkca bisiklet gibi yapıyorum bacağını ve karnını yukarıdan aşşağa doğru masaj yapıyorum bacaklarını 3 sefer kaldırıyorum hemen pıtt bi rahatlıyo yavrum yaaa bide yediklerime dikkat ediyorumm herşey kızım için yeterki rahat uyusun

Benimki de kolay çıkarıyor ama tabi gazi var hala onu demek istedim bir de kullandığım probiyotiğin de etkisi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…