Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Antibiyotik yani sıkıntı olmuyor öyle mi bebeğe. Allahım çok gerginim.. inşallah normal bişeydir

Aynen hiç bir zararı yokmuş. İlaçla hemen tedavi ediliyor. Stres yapacak hiç birşey yok rahat olun lütfen

Oda ne demek anlamadım vallahi, bence biz hepimiz deliriyoruz birbirimize destek olalım. Ama dediğini tam anlayamadığım arkadaşım o yüzden bir şey diyemiyorum.
Karnınız sizin nasıl oldu az büyüme var mı öle sorayım. Benim göbek deliğimin altı şiş ama genital bölgeye yakın çökük. Yukarı çıkmış bir top gibi.

yasadiğiniz herşey gayet normal hala yaşiyorum bacak bacak uzerine atamiyorum artik.Çok ayni pozisyonda oturamiyorum sancim olur Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.Ben 5+5 te gittim karindan keseyi gorduk bugun 6+6 gidicem kalbini duyabiliriz ins

Ben tir tir titriyorum açıkçası. Ama ne varsa bakılacak enfeksiyonda tedavi edilecek sorun olmayacak inşallah allahım
Korkmayin bu kadar benim hayatim boyunca hep idrar yolumda enfeksiyon oldu su icmemekten kaynakli siz simdiden bol su icin kulturunuz bile iyi cikar. endiseye kapilmayin hic sorun olmaz Allahin izniyle

Bana da 30 Kasım gibi gel dedi ama ben o gün çalışıyor olacağım o yüzden 3-4 gün erken giderim sanırım O zamana kadar kocaman olacaklar
belki gösterirse cinsiyetini bile öğrenebiliriz :)
Şanslı gruptayız bendede bel ağrısı göğüslerim de sızlama var onlarda olmasa hamileyim demem
aman nazar değmesin bize :)
pek konusmaz soguk diyodu son zamanlarinda gitmisti hayatta dogum yapmak istediği icin.Ama kafana uyan birisini bulana kadar dene bence cnm doktor cok onemli o elektrik cok onemli bence
naile hanımı tercih etme sebebimden birisi de normal doğum yanlısı birisiymiş. genel de zorunda kalmadıkça sezeryan yaptırmıyormuş. o yüzden gittim birazda. normal doğum yanlısı çok kalmadı artık.

Normal normal hepimiz yaşadık ara ara da oluyor hala
Bugün kontrolüm var dua edin kizlar Ve kimler gidiyor bugün doktora
Hadi güzel haberlerle gel

Kendi kendime nazar değdirdim sabahın 5 nde bulantıya uyandım çok kötü bişeymiş zor uyudum

Reactions: kdv
Bende hala ara ara oluyo canım hafif adet ağrısı gibi yani kötü bişey değil merak etme rahim genişlediği için oluyomuş

Karnınız sizin nasıl oldu az büyüme var mı öle sorayım. Benim göbek deliğimin altı şiş ama genital bölgeye yakın çökük. Yukarı çıkmış bir top gibi.
3. aya kadar karın belli olmaz. Şişkinliğinde etkisiyle ayva göbeğimiz daha belirgin sadece. Biraz kilo fazlalığımız olduğu anlamına geliyor

Yaa evet aynen

Reactions: kdv
Sorun olmuyor yani tedavi edilince… kültür alcZ diyince sorun var diye düşündüm çok korkuyorum
Yok canım hatta varsa erken dönemde tedavi edilmesi daha iyi dedi doktorum hemen önünü keseriz dedi bende tek kullanımlık bir ilaç kullandım 2 gündür daha iyiyim şükür korkulacak bir şey yok

kafam çok karışık Ankarada doktora gidenler hangi doktorlara gidiyorsunuz deneyimleriniz neler paylaşabilir misiniz?

3. aya kadar karın belli olmaz. Şişkinliğinde etkisiyle ayva göbeğimiz daha belirgin sadece. Biraz kilo fazlalığımız olduğu anlamına geliyor
Çok iyi yorum hehehe bayıldım . Boyum 165 kilom 68. Gebelikten önce 64 düm. Haşimato rahatsızlığım var zaten bir hafta dikkat etmesem hemen kg alıyorum. İlacımı da kullanıyorum ama. Evlendiğimde 57 dim. Hayatımın en şişman anlarına alıştım 64 kg larda ama şimdi 68 im. Artık dikkat etmeye başlıcam yediğime içtiğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…