Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki hala kalkmadı taş çekmeye gönderiyorum herhalde baya yorulmuş beyfendi
Gündüz öyle bizimkide gece bizi uyutmuyo gündüzde top atsan duymuyo gecesi gündüzünü bilmiyo nasıl düzene girerki 40ı çıkınca düzelir diolardı tık yok

40 günlük bebek ne kadar içmeli ki? Ben yeni 90 vermeye başladım ama her zaman 3 saati bulmuyor erken acikabiliyor
33 günlükten beri 90 cc içiyordu dün yani 64 günlük olana kadar 90 içti. Benimki genellikle 2 saatte bir acıkıyor ve istiyor baştan öyle verdik. Geceleri sadece süre uzuyor

Evet eşim çok araştırdı mamaları besin değerine, içeriğine kadar. Evolviaya karar vermiştik o kabız yaptı. Dedik baby goat alalım hem de şişirmiyormuş o çoğu mama gibi
Aynen ben de çok araştırdım fos kilo yapmasın dedim keçi sütlü aldım keşke bunun da hazır sıvısı olsa

Sadece emziren anneler siz napıosunuz ya ben şimdi emzirdim şekerim düştü resmen deli gibi yemek yemek istiyorum doymuyorum. Sadece emzirmiş olsam dünyaları yerim herhalde
Bende bende murphyyyyy ne etcez bu kiloları
Diyom acilen diyete başlayalım diyeee tınlayan yok Heee
Geçen perşembe 4800 dü. 1 aylıkken gittik, 2 aylıkken gittik. 3.ayda çağırdılar sanırım her ay. Ay bugün benimki de içmedi kaç kez yarısı kaldı sıcaklardan mı ne anlamadım
Ya maşallah kilosu ne güzel. Benim kızı babası tarttı geçen gün 5900 mü ne çıktı. Çok obur çoook onu da mı diyete soksam benle napsam bi senas emzir bi senas emzirme
Kızz hele uyandır emzirr daha küçük ben 3 saatten fazla etmiyorum bikere 4saat ettim hep baktım zayıflamaya başladı hemen toparlamaya başladım 2bucuk 3 saate yapıyorum
Sen nassın joum kaç kilo oldu prenses
Kızlar içinizde rop kontrolüne giden var mı?
Murphy yaptırmıştı. Bende yaptırcam daha. Randevu bulamadım

Maşallah Azrama ahahah kıyamam yavruma diyet miyet yok ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…