Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tam anlamıyla 3.ayinda geçiyormuş sabır diyorlar genelde bizimde akşam başlıyordu çok fenaydı gaita testi yaptırdık laktoz intoleransi olduğunu öğrendik ona göre ilac kullanıyoruz şimdi daha iyiyiz. Doktorumuz bize dusuk ayarda fön makinesini kanına tutun demişti o işe yarıyordu. Bir de gun içinde 4-5 kez masaj yapıyorum ben karnına o da akşama-geceye gaz birikmesini engelliyormuş. Dediğiniz gibi insan o ağlamaya dayanamıyor maalesef

Normal kuzu bebekler genelde sık emiyor özellikle gündüz vakti.. Mamanın içeriği daha doyurucudur o yüzden uzun süre gidiyordur. Sen sık sık emzir..

Gaz masajlarını yapıyorum aralarda.. Emziriyorsan senden de geçiyordur dikkat etmek lazım ama ben edemiyorum sanırım. En iyisi karnını, ayaklarını sıcak tut bebişin bir de gaz masajı..

Kızlar merhaba, bebişlere probiyotik kullananlar hangi markayı kullanıyosunuz? Doktor drop diye bir marka söyledi satışı heryerde yokmuş onun da sanırım başka marka değerlendireyim diyorum

Perşembe gunu gitcez doktora bakalımm kuzum

Bizde de aynı teşhis konuldu.Relactaz mı kullanıyorsunuz?

[/QUOTE
Anne sütünün sindirimi daha kolay olduğu için canım mamaya göre cabuk acıkırlar.Oğlum neredeyse saat başı emiyor.Ben de genelde 2 memeyi birden vermeye çalışıyorum.[/QUOTE]

Geçen perşembe 4800 dü. 1 aylıkken gittik, 2 aylıkken gittik. 3.ayda çağırdılar sanırım her ay. Ay bugün benimki de içmedi kaç kez yarısı kaldı sıcaklardan mı ne anlamadım

Bazen 6-7 saat içmediği oluyor onlarında bazen yiyesi gelmiyor işte :)

Cevap vermişim yine verdim :) sabah çok canım sıkıldı ya 5te mamasını verdim belisin hava sıcak boyun fıtığım tutmuş uykusuzum beliste mamasınj yedikten sonra hemen uykuya dalamadı oda sıcaktan etkilendi herhalde ağlayıp duruyor sonra bende ağlamaya başladım en sonunda baktım olmuyor eşimi kaldırdım lütfen al uyumam lazım dedim yarım saat uyudum kalktım hala uyanıktı sonra uyuttum hemen onu ama sabredemediğim için o an sonradan kendimi suçlu hissettim vicdanen hala rahatsızım yaptığımdan

Son düzenleme:

Bi ben bilmiyormuşum ozaman o markayı :)

Kızlar içinizde rop kontrolüne giden var mı?

2 defa gittim canım şimdi 6 ay sonrasına çağırdı sende durumlar nasıl
Evet eşim çok araştırdı mamaları besin değerine, içeriğine kadar. Evolviaya karar vermiştik o kabız yaptı. Dedik baby goat alalım hem de şişirmiyormuş o çoğu mama gibi

Aayy evolvia yarısına bile gelmeden çocuğumu mahveden mama o nasıl kabız yapıyor öyle ya ne koymuşlarsa içine

Yaa sorma zor diyet emzirdiğimiz sürece. O süreç bitene kadar obez olmazsak iyi :) ya ben yerim senin o tontilini 5900 oldu demek maşşallah
Normal kuzu bebekler genelde sık emiyor özellikle gündüz vakti.. Mamanın içeriği daha doyurucudur o yüzden uzun süre gidiyordur. Sen sık sık emzir..

[/QUOTE

Anne sütünün sindirimi daha kolay olduğu için canım mamaya göre cabuk acıkırlar.Oğlum neredeyse saat başı emiyor.Ben de genelde 2 memeyi birden vermeye çalışıyorum.
[/QUOTE]

Çok hırpalanınca öyle eski düzene döndüm mama ve süt veriyorum artık

Perşembe günü bende test vereceğim bakalım ne çıkacak bizim de kakamız çok sıvı ama sadece süt emdiği için ben normaldir diye düşünmüştüm. Peki bu ne zaman geçiyormuş ?

Çok hırpalanınca öyle eski düzene döndüm mama ve süt veriyorum artık
[/QUOTE]
İlk haftalar mama verdim günde 1 kez gece yatmadan veriyordum 3 saat uyuyayım bari diye

Bende öyle oluyorum yaa. Geçen işe geldim anneme bıraktım gittim bana bakmıyor, pazar kpss ye girdim yine annem baktı gittim yine bakmıyor çok üzüldüm bi süre beni görmezden geldi resmen

Ay evet yaa bunda da kabız oluyor katı yapıyor arada ama yapıyor sonuçta. Evolvia da hiç çıkaramıyordu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…