Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok hırpalanınca öyle eski düzene döndüm mama ve süt veriyorum artık
İlk haftalar mama verdim günde 1 kez gece yatmadan veriyordum 3 saat uyuyayım bari diye
[/QUOTE]

Ee şimdi hiç vermiyor musun :)

Yaa tripte atarmış minik :) evet evolviada hiç çıkmıyordu cidden en sonunda acile götürdükte lavman yapmalarına rağmen zorlanmıştı baya kuzum

Bizde de aynı teşhis konuldu.Relactaz mı kullanıyorsunuz?
Relamax kullanıyoruz ama sanırım ikisi de aynı içerikli. Sizin de kullanmaya başlayınca gaz sancılarında azalma oldu dimi? Ben doktora dua ediyorum vallahi 3.doktordu bu hic biri de zahmet edip bir gaita testi istemedi özele gittiğim halde. Çocuğum resmen rahatladı yine var tabi ama en azından katıla katıla saatlerce ağlayıp da sesi kısılmıyor artık.
Perşembe günü bende test vereceğim bakalım ne çıkacak bizim de kakamız çok sıvı ama sadece süt emdiği için ben normaldir diye düşünmüştüm. Peki bu ne zaman geçiyormuş ?
Doktor bana 3 ay sonra gaz konusunda rahatlarsınız tamamen demişti. Laktoz intoleransi icin de 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. Ben de biraz internette araştırdım 6.ayında falan geçiyormuş. İnsallah hepimizin bebeği şifasını bulur bir an önce

İlk haftalar mama verdim günde 1 kez gece yatmadan veriyordum 3 saat uyuyayım bari diye

Ee şimdi hiç vermiyor musun :)

Yaa tripte atarmış minik :) evet evolviada hiç çıkmıyordu cidden en sonunda acile götürdükte lavman yapmalarına rağmen zorlanmıştı baya kuzum
[/QUOTE]
Yok canım emerken cabuk yoruluyordu sarılık oldu diye vermiştim

Aynen canım inş geçer.Fiyatı ne kadar damlanın.

Acanm once sicak tut karnini muslin bez yokmu battaniye ortadan katla beline sar yada ince bi bez de olur. Seninde kontrol edebilecegn saatlede yuz üstü yatir basini yan cevir tabi bebegi benmkide gazli ve boyle saatlerce ellemesem uyanmaz hem uykusunu aliyr agkamiyor. dikkat etmen gereken sey basi yan dursn kontrolde et sıkça bn koltuga yatırıp yaninda oluyorm. agzi burnunu tikar die carsaf uzerine yatirmioyorm hareket ettikce olurya eliyle ceker vs agzina goturur nefes alamaz Allah korusun. En mantiklisi koltuk uzerine yatirip uzerine ince bisi orttince benm kiz sabaha kadar uyurda bn acikir die uyandiriom. En azndan bi kac saat kontrolunde yatir dinlenmis olursn oda uykusunu alir huysuzlanmaz ve gazi daha kolay cikario bnmki boyle popi havada kaliyor ondan galiba

Kuzuu bebekler anne sutünden daha çok acıkırlar cok taze olduģu için bide 2 bucuk satte bir ver bazen susuyolar bebekler sıcaktan ondanda çok istiyolar emmekk arada oyalandırr 2 3 saate anca doluyo süt ya o ayrı bi strest bide çünkü dinlenmen lazım benimkide gece 11 re zor yetisiyorumm emmesine düşün 12 de iyice uyutmaya çalışıyorum neseki gece allahtan uyuyo 3 saatt olunca kaldırıp emziriyorumm odamızı çok karanlık etmeye çalıştık daha iyi uyurlarmış gerçektende öyle çok guzel uyuyo

Ya acaba mamada ki o doyuruculuğumu arıyor diye düşündüm bende artık karanlık yaptım gece en azından kaliteli uyusun diye. Bir kitap aldım orada gündüz de normal rutin işlerinizi yapın ses olsun diyordu çamaşır mak. Elektrik süpürgesi çalıştırıyorum uyanmıyo:)

Reactions: Jou
Ay evett elektrik supurgeyi bende denedim uyudum ama gene çok sey yapmıyo

Kızlar benim minik sıcaktan çok etkilendi ya bütün düzen müzen gitti . Her iki saatte bir yada saatte bir mama yiyor ama çok az 20 cc yada en fazla 60 cc yiyor
Birde sizin bebişler ağladığı zaman gözünden yaş geliyor mu bizimkinin tek gözünden yaş akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…