Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde de durum aynı.. Fakat bir şey fark ettik. Yatağında değilde bizim yattığımız yerlerde uykuya biraz daha çok dalıyor. Koku arıyor sıpaa

Umarım tekrar o düzene kavuşuruz ya. Ben oyüzden atletimi koyuyorum hep daha rahat uyuduğu için yoksa hemen uyanıyor.

Gelmiyor sanırım masaj mı yapmak lazım sanki öyle bir şey görmüştüm. Göz yaşı kanallarını aktif etmek için.. Tam eminde değilim.
Benim bebişte bazen uzun emiyor bazen 5dk..

Gelmiyor sanırım masaj mı yapmak lazım sanki öyle bir şey görmüştüm. Göz yaşı kanallarını aktif etmek için.. Tam eminde değilim.

Ya gözde çalışmıştım çok bebek geliyordu gözyaşı tıkanıklığı için aklıma o geldi. Umarım o değildir cuma günü çocuk doktoruna gideceğim sorayım bakalım oma ne diyecek

Doktorumla bir konuşucam bakalım verebilirse çok iyi olur.. Çok çabuk geçti nasıl geçti anlamadım. Sezonda yoğun, hava sıcak, bebek küçük, uyku yok

İnş verir en güzel zamanları birde, neden hemen çağırırlar ki ben bekarken 1 yaşına kadar sanıyordum izinleri :)

İnş verir en güzel zamanları birde, neden hemen çağırırlar ki ben bekarken 1 yaşına kadar sanıyordum izinleri :)
Bence en az bebek 6-7 ay olana kadar izin olması lazım ek gıdaya geçsin ki anne bebekte biraz rahat etsin Çok kısa 16 hafta..
Anneme ne kadar alışık olsa da beni arıyor odaya girince beni takip ediyor yürüyen biberonum Şaka bir yana anne kuzusu bunlar yaaaa

Aynı valla doğru düzgün içmiyor 2 gündür mamayı.
Yaş gelmiyor ama gelecek gibi nemleniyor sanki gözleri artık

O 5 dk emmeside susuzluktan cano bide serin yerde yatırmak gerekirr sıcakta oturtsak ağzı susuyor resmen bide o yandan emziriyosun hep emzirmek zorunda kaliyosun

Kızlar yaa alttaki instagram hesabından kızım için el ayak hatıra şeysi aldım ama sanırım dolandırıldım. Internet sitelerinden 23 temmuz tarihinde 179 liralık ürün aldım hala yollamadilar, inst. Hesabindan adama ulaşınca kargo takip numarası yollayacagini soylemisti ama yollamadi. Dun hem inst hem de whatsuppdan yazdım fakat okundu yapmadı. Hesabında da yer adresini fln paylasmis yerimiz yurdumuz belli gibilerinden ama bilemedim. Eşime arattırdım az önce belki bnm numaraımı acmaz diye ama onunkisini de açmadı. Rica etsem aranizdan birisi bu hesaptan fiyat icin bilgi isteyebilir mi? Bana yogunluktan mi cevap vermiyor yoksa işine mi öyle geldigi icin bu şekilde görmemezlikten geliyor merak ediyorum

Hesap: tasheykel

Aynı valla doğru düzgün içmiyor 2 gündür mamayı.
Yaş gelmiyor ama gelecek gibi nemleniyor sanki gözleri artık

Benimkinin soldan geliyor sağdada göz kapağının üzerine zaman zaman kızarıklık oluyor göz doktoruna da sormayı unuttum of

O 5 dk emmeside susuzluktan cano bide serin yerde yatırmak gerekirr sıcakta oturtsak ağzı susuyor resmen bide o yandan emziriyosun hep emzirmek zorunda kaliyosun

Su veriyor musunuz peki bu sıcakta vermek lazım

Reactions: Jou

Evet ya anne kuzusu tabi aramazmı annesini. Bende oyüzden eşime biraz büyüttükten sonra iş arayışına girerim dedim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…