Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
O 5 dk emmeside susuzluktan cano bide serin yerde yatırmak gerekirr sıcakta oturtsak ağzı susuyor resmen bide o yandan emziriyosun hep emzirmek zorunda kaliyosun
Bebeklerde bizde ne yapacağımızı şaşırdık.. Klima ve cam aynı anda açık tutuyorum. Diğer türlü iki oda arası aşırı ısı farkı oluyor.

Reactions: Jou
Ay senin kız benim kız mı benimkinin de soldan geliyor ve sağ gözünün üstü arada kızarıyor damarı belli oluyor gibi
M -Murphy kızlar o kızarıklık geçici doğum lekesi olabilir damar damar dimi ensesinde de vardır belki Ben bebekkende göz kapaklarımda varmış zamanla geçmiş. Benim bebişimde de var. Tabi yine de doktora sorun

Hiç vermedim kuzum drum önermedi ben drun tavsiyesiyle devam etcem yoksa bise olur üzülürümm
Sadece anne sütü tatlım doğru gidiyorsun. Doktor bana geçen muayenede su vermiyorsun dimi dedi. Sadece bizim daha çok su içmemiz lazım 4 litre gibi çünkü normal insanlar 2,5-3 litre ise bizim daha fazla içmemiz lazım sıcaklarda..

Hiç vermedim kuzum drum önermedi ben drun tavsiyesiyle devam etcem yoksa bise olur üzülürümm

Doktora sorup vermekte fayda var tabi kuzum

Ama canım ara ara oluyo o kırmızı damar bazen çok oluyo bazen hiç yok öyle mi oluyor acaba doğum lekesi

Reactions: Jou
Lumix nasılsınız? Var mı bir gelişme?

Lumix canım nasıl oldunuz iyisiniz umarım

Lumix canım nasıl oldunuz

Kizlar beni sormussunuz giremedim hic buralara, suan daha iyiyim çok sükür ben iyilesiyorum ama esim hastalaniyo simdi de, gecen gun bebegin de atesi cikti onda da var buyuk ihtimalle, doktora goturduk ates dusurucu ilac yazdilar hastanede de verdiler hemen bi doz, sonra evde ilik dus falan idare ettik sonra tekrar cikmadi atesi Allahtan, düzelicez insallah, cok zor gecti bu havalarda bide, cok yorgunum

Ayşee neler görüyorum inanilmaz sevindim masallah hayirli ugurlu olsun

Çok gecmiş olsun. Bebeğe test yapmadılar mı peki? Ateş düşürücü olarak ne verildi calpol mu?

Ara ara azalıyor sonra kızarıyor. Melek öpücüğü dedi eşimin yengesi

Geçmiş olsun canım neyse ki yavrun fazla etkilenmemiş sizde bir an önce sıkıntısız atlatırsınız inş

Evetttt normal 2.5
4 litrete gelemiyorum tıkanıyorum yaa
Süt olması için kuruyemiş ve su başkada bise degill bide tazesogan kivırcık yemeklerde salata

Evet canım bende inanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…