Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canımmm gecmiş olsunn

Evetttt normal 2.5
4 litrete gelemiyorum tıkanıyorum yaa
Süt olması için kuruyemiş ve su başkada bise degill bide tazesogan kivırcık yemeklerde salata
Bende tam 4 e ulaşamadım. İçmeye çalışıyorum araya ev işleri de girince kalıyor. Yorulmaktan. Ama kendime bir söz verdim yarından itibaren sayacağım litreyi 4 e ulaşmaya çalışacağım. Börülce ile bulgur pilavıda yapıyormuş.

Reactions: Jou
Tatlım çok geçmiş olsunnnn Allahım göstermesin bir daha

Üf resmen psikopata bağladım. Sürekli gidip burnuna dokunuyorum bacaklarına bakıyorum sıcak mı üşümüş mü diye 2 kat Müslin örtüyorum sıcak diyorum tek kat yapıyorum sonra bakıyorum üşümüş gibi tekrar 2 kat.. İmdaattt:)

Bende örtsem mi örtmesem mi arasında kalıyorum. Kız yazın rahat ederiz diyorduk bence kış olsa daha rahat olurdu giydirir kalınca üstünü ört tamam ama yaz öyle değilmiş

Yaaa bacaklar herzaman soğuk oluyo benimkindede oylee normal bence ya

Bende örtsem mi örtmesem mi arasında kalıyorum. Kız yazın rahat ederiz diyorduk bence kış olsa daha rahat olurdu giydirir kalınca üstünü ört tamam ama yaz öyle değilmiş

Cidden değilmiş ya kış gelsin lütfen dediğin gibi kalın giydir yatsın oh :))

Ama evett bulgurr cok yerim ama cok fena gaz yapiyomuş hem süt ediyormuş hem gaz yapıyormuş ben susuyorumm sıcaktan zaten 2 bucuk ediyorum aksama kadar anca bide doldurmaktanda üseniyorumm 4 litre surahiyle olsa keske hahaha

Yaaa bacaklar herzaman soğuk oluyo benimkindede oylee normal bence ya

Ya ne bilim yinede tedirgin oluyo insan birde kitapta burnuna bakın soğuksa üşümüştür diyor 10 dk da bir burnuna dokunuyorum yavrumun :))

Reactions: Jou
Ama evett bulgurr cok yerim ama cok fena gaz yapiyomuş hem süt ediyormuş hem gaz yapıyormuş ben susuyorumm sıcaktan zaten 2 bucuk ediyorum aksama kadar anca bide doldurmaktanda üseniyorumm 4 litre surahiyle olsa keske hahaha
Ben yatarken bütün şişeleri sürahileri dolduruyordum yanıma sende öyle yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…