Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Güzel fikir neden olmasın :)) yetmedi 5 lt sular koy her odaya :)
Yok kızzz midem dayanmaz okadarda anamm naptınn zaten çişe zor gidiyorum ayyy kuzumm bi baktım kolların arasınsa bacakları arasında hep su olmuş cok terlemiş baktım böyle olmayacak yapış yapış olmuş vücuduu kızımın bigüzel yıkadımm sini uyudu miss gibii rahat rahatt genelde akşam yıkamıyordum amaa boyle daha iyi ya oglen yıkasam gene terliyo bise fayda etmiyo

Kız akşam yıka valla iyi uyuyor o zaman

Kız akşam yıka valla iyi uyuyor o zaman

Swetin dediği gibi akşamları yıka kız gece oh mis gibi uyuyo valla. Ama bende bu ara istemeden de olsa gündüze döndüm acayip sıcak kız bunalıyo serinleteyim diyorum ozaman.

Swetim 30 cc 20 cc ilk defa şimdi 100 cc yedi ne zaman düzelir bilmiyorum hala aynıyız sende durumlar nasıl
M -Murphy mama işi noldu içiyor mu Belis?

Ama evett bulgurr cok yerim ama cok fena gaz yapiyomuş hem süt ediyormuş hem gaz yapıyormuş ben susuyorumm sıcaktan zaten 2 bucuk ediyorum aksama kadar anca bide doldurmaktanda üseniyorumm 4 litre surahiyle olsa keske hahaha
Ebe önerdi bana gazdan bahsetmedi ama şişede insan daha çok içesi geliyor bardak yoruyor

Hep sıcak bunaltıyo hernekadarda olsa anlıyolar odanin ısısını
Tabi canım bizim salon kuzey cephe serin oluyor. Valla beşiği bugün oraya taşıdım orda yatıyoruz. Şu sıcaklar biraz gidene kadar burda yatalım dedim
Benimki de bi oluyo hepsini bi oluyo yarısını bi oluyo hiç içmiyor
Akşam en geç kaçta yıkıyorsun tatlım üşür diye en geç akşam 18:30 gibi bitirmeye çalışıyoruz.
Valla ben geç yıkıyorum bugün mesela 23.30 gibiydi yıkadım. Sizin ora daha sıcaktır üşümez ya

Göğsüme ve ensesine bakmak doğruymuş. Ama insan yine de diğer yerlerede odaklanıyor

Göğsğnede bakıyorum ay çocuğu dürtüp duruyoruz yani desene :)

Geçsin bu sıcaklar ya ne güzel düzenimiz vardı

Klima çalıştırıyoruz ya o yüzden üşür korkusu var.

Iyi yaptınn napcann benimki allahtan sadece benim odam serin hep güneş almıyo pek

Merhaba canım bende bugün gaita testi yaptırdım sonucumuz böyle çıktı.
ŞEKİLLİ VE MUKUSLU GAİTA. KAN YOK. ERİTROSİT YOK 5-6 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ. HELMİNT VE YUMURTALARI, PROTOZOON KİST VE TROFOZOİTLERİ GÖRÜLMEDİ.
Sizin sonuçta ne yazıyordu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…