Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Muhtemelen sizde de parazit yok, alerji yoı, laktoz intoleransı var.4 aylık olunca geçecek dedi bana dr.Besin alerjisi olduğunda kan görüyorlar.

Doktora sorup vermekte fayda var tabi kuzum

Ama canım ara ara oluyo o kırmızı damar bazen çok oluyo bazen hiç yok öyle mi oluyor acaba doğum lekesi
Ayrıca sen mama veriyorsun rahatlar kuzum.Ben kızımda mama verirken dr her besleme sonrası 1 çay kaş. su ver kabız olmasın demişti.

Evetttt normal 2.5
4 litrete gelemiyorum tıkanıyorum yaa
Süt olması için kuruyemiş ve su başkada bise degill bide tazesogan kivırcık yemeklerde salata
Kuruyemiş gaz yapmıyormu kuzu.Ay ben 2 fındık yesem yer gök inliyor.Erkek bebek daha zormuş kız bebişten Kızımda hiç diyet yapmamıştım.Bulgur baharat çiğ soğan dışında.

Reactions: Jou
Slm kızlar giremedim bayağıdır.1 haftadır Azra hasta.Dün Emir aşı oldu ikisi aynı anda ateşlendi ve huysuzlaştı.Zor bir gün oldu benim için.Sizler nasılsınız?Aşı etki ettimi?Ateş ishal huysuzluk oldu bizde.

Kuruyemiş gaz yapmıyormu kuzu.Ay ben 2 fındık yesem yer gök inliyor.Erkek bebek daha zormuş kız bebişten Kızımda hiç diyet yapmamıştım.Bulgur baharat çiğ soğan dışında.
Yooo ben bademle ceviz yiyorumm fındık yemedim fındık yapıyo galiba eşim vermediğine göre demekki doğru
Bende öyle bulgur baharat soğan ağzıma sürmüyorum ama yemekte mecbur geciyo soğan bi orda yani ama çok şükur gazı iyi erkeklerde daha zor oluyomuş aynen

Oy kuzum ya herkes hasta diyor çocuklarına salgın varmış sanırım
Emir ne aşısı oldu 2 aylık aşısını mı? Bizde ateş falan olmadı aşıdan sonra iyiydik

Kızlar ya verem aşınız tuttu mu sizin? Bizimkinde kızarıklık bile yok. Orası iltihap gibi olup kabuk bağlıyormuş. O zaman tutmadı mı bizim aşı

Bizim sonuçta redüktan madde pozitif yazıyordu.

Hangi aşi kızz 2aylığın aşısımı

Kızar birsey sormak istiyorum. 3-4 gündür gündüzleri 5 dk emip bağıra çağıra ağlıyor bebeğim. Almıyor tekrar memeyi. Gazını çıkartıp diğer memeyi deniyorum yok yine kendini çekip çok ağlıyor omuzuma alıyorum susuyor. Yılmıyorum tekrar deniyorum yine aynı şey dolapta sağılmış sütlerimden vardı az önce 5 dk emdikten sonra 50 cc verdim onu hic ağlamadan içti bir aydir hic biberon vermemiştim ne yapacağımı şaşırdım. Başına gelen var mi hic?

Emerken çekemiyo demekki sütünü ondan olabilirr benimde sutüm az olunca ağlıyo az gelince çok gelince rahatlıyo azmı geliyo acaba senin ki

Kızlar ya verem aşınız tuttu mu sizin? Bizimkinde kızarıklık bile yok. Orası iltihap gibi olup kabuk bağlıyormuş. O zaman tutmadı mı bizim aşı
Merhaba mayis annesiyim ama gorunce yaziyim dedim su an hicbir iz olmamasi normalmis daha sonra kabuk baglayacakmis 4. 5. Ayda bile olabilir dedi ebe merak etmeyin

Bizde sadece kızarıklık kaldı kabul iltihap falan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…