Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım geçmiş olsun

Merhaba mayis annesiyim ama gorunce yaziyim dedim su an hicbir iz olmamasi normalmis daha sonra kabuk baglayacakmis 4. 5. Ayda bile olabilir dedi ebe merak etmeyin
Ay öyle mi valla bende tutmadı heralde diye üzülüyordum
Bizde sadece kızarıklık kaldı kabul iltihap falan olmadı
Kuzu sonra oluyormuş bak inşallah tutmuştur aşıları kuzuların o kadar acı çekiyorlar

Ay öyle mi valla bende tutmadı heralde diye üzülüyordum

Kuzu sonra oluyormuş bak inşallah tutmuştur aşıları kuzuların o kadar acı çekiyorlar

İnş canım. Bu arada bugün doktora gittik kontrole. Kaç cc verdiğimi sordu mamayı. 3 saatte bir 120 cc deyince napıon sen dedi:) çok fazla 3 saatte bir 90 cc verecekmişim. Kuzenimle konuştum onunda 7 aylık oğlu var. Ben bile 150 cc veriyorum dedi ama ben hiç zorlamadım ki yaw. Bakalım 90a başladım artık sende hemen hemen 120 ye yakın veriyordun dimi

Emerken çekemiyo demekki sütünü ondan olabilirr benimde sutüm az olunca ağlıyo az gelince çok gelince rahatlıyo azmı geliyo acaba senin ki
Benm maalesef tazyikli geliyor sütüm yutarken gaz yuttuğunu bile duyuyorum midesi gurulgurul gidiyor daha 3 dk dolmadan. Az gelse dert çok gelse dert kızım kendini memeden ağlayarak çekince hemen bakıyorum ben süt var oluyor hala. Diğer meme dolu oluyor mesela ona koyuyorum yine ağlayarak cekiyor hic emmeden. İnternetten araştırdım biraz bazı bebeklerde dönemsel meme grevi oluyormus yrn randevu aldık doktora gideceğim zaten kucuk ve erken doğdu gelişimini etkilemek asla istemem

Reactions: Jou
Canım benimm o zaman doktora gitmen daha iyi oldu olur bazı bebeklerde boyle haberdar edersin

Seninkine fazla dediyse bana yuh der heralde evet 120 ye başladım bende. Ya her çocuk bir değil ki benimki obur yani belli yeni doğduğunda 30 cc içiyordu. Normalde benim gördüğüm bebekler o 30 cc yi bitirmiyordu az içiyordu mesela. 1 haftalıkken 60 cc içiyordu yazmıştım hatta size de her çocuk bir değil ki. Hani senin ki emiyor bir de belki bi tık fazla gelebilir ama kusma yok istemem durumu yok çocukta

İşte Bendede kusma durumu veya istememe durumu yok. O istiyorda veriyorum zorla vermiyoruz ki ama doktor olmaz yine de 90 cc verecen diyor. Sütümden verdim 90 cc çocuk uyumadı yaw, ağladı mama yaptım verdim de bir 30 cc yedi öyle uyudu hala uyuyor :)

Neler denedim ama yok yok yani haftalardır kanepelerdeyiz bizimki uykuya geçiş yapmıyo gece yapsada ne şekilde yatirirsam yatırayım 3 dak anca uyuyo bide emzik almadı alsaydı biraz daha rahat olabilirdi belki herşey

Lutfen doktor ne soylerse paylaşırmısınız bende de ayni sorun var

Al işte doymamış ki uyumadı bide Belis Ahsenden büyük sonuçta 90 neyine yetsin yavrunun

Operumm onun uykunu heleee ilk gözağrımız o bizimm

Hadii yaaa doğrudurr bizimki sigortalı allianz kızım her muayenede 15 lira odüyoruz
Kuzuuu sadece kızını mı sigortalattınız yoksa birinizin üzerinden mi sigortalı. 7 yaşından küçük çocuklar anne ya da babayla sigortalanıyor dediler de bize

Muhtemelen sizde de parazit yok, alerji yoı, laktoz intoleransı var.4 aylık olunca geçecek dedi bana dr.Besin alerjisi olduğunda kan görüyorlar.
Süt alerjisi ile aynı şeymi laktoz intoleransı ? Süt alerjisi olabilirmi dedim doktorda olsaydı en baştan bu yana çok kilo alamaz hatta zayıflar dedi. Salı günü gideceğiz inşalla önemli bişey değildir. Bizde bugün 2. ay aşılarımızı yaptırdık bizde de ateş yaptı.

Hemde nisan hepimiz şokk aklımız çiktı seni bekliyordukk günlerdir haber alamıyoduk emiii çok çektim senden bee geceleri uykuha girmiyodu ha yazdı yazacak diye
.
Ahaha yaaa kıyamam iyi ki varsınız be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…