Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben hamilelik öncesi çok enerjil kıpır kıpır biriydim.Şimdi ise sanki hep hasta gibiyim halsizim keyfim yok sürekli bi uyumasamda yatma halindeyim.enerjim çekilmiş gibi sizde de böyle mi? Vallahi eski şen şakrak hallerimi özledim yahu artık hep tv karşısında üstümde battaniye pinekleyip duruyorum çünkü

Ben de öyleyim canım ama biraz mecburiyetten.
İçim hala kıpır kıpır aslında.
Azıcık güneşi görsem kendimi dışarı atasım geliyo ama bedenim müsade etmiyo.
İğne yerlerim ağrıyo, sabah bulantıları artmaya başladı, bi de ara ara lekelenme oluyo hala.
Onun için mecbur battaniye altında televizyon karşısındayım.

2.trimestırda geçtiği yazıyor her yerde inşallah 12 . Haftadan sonra eski hallerimize kavuşuruz, böyle kendimi hep hasta gibi hissediyorum çünkü

ben de aynıyım bişi de yok. Bişiler yapmam da yasak. Arada lavabo için kalkıyorum. Birde evde tur atıyorum

Birebir ben. Günde 15 saat civarı uyuyorum. Uyanıkken de genelde uzanmış vaziyetteyim. Hiç ama hiç iş yapmıyorum. Sabah 07.20 de dersim başlıyor, 10 gibi eve dönüyorum. Sırf hareket etmek için dönüşü yürüyorum. Yaklaşık 5 bin adım. Onun dışında bitkisel hayat yaşıyorum desem yeridir.

Niye değişti kuzu geç döllenmemi
Oyle dedi iki doktorda canım benim minik biraz geriden geliyor geç döllenme dediler belki de yakalar bilmiyorum bakalım
Şanlıurfa'da hangi doktora gidiyorsunuz?
İmran Ayhana gidiyorum siz de Urfada mısınız
Tahmini günü doktor mu söylüyor acaba siz mi hesaplıyorsunuz Bana kimse bişi demedi de çok merak editörüm bende
Evet canım kalp atışı falan duyulduktan sonra doktor söylüyor ama son adet tarihine göre de hesaplayabilirsin küçük farklar oluyor

Arkadaşlar merhaba 7+0 hamileyim bende dün dr kontrolüne gittim kalp atışı ve bebek görünmedi 5. Haftada kesem belli olmustu doktor tekrar beta hcg istedi >15000.00 çıktı kan sonucum insallah bebeğimde birsey yoktur benim gibi kalp atisi duyulmayan var mi daha arkadaşlar erken mi yoksa ben mi acele ediyorum anlamadım

Keşke 10 gibi işim bitse de eve gidip yatsam diye bekliyorum ben de benim de halsizliğim çok bir de gribim zaten ama malesef sabah 07.30 da çıkıp 17.30 da eve dönüyorum. İşyerinde kafamı zor kaldırıyorum. Sağolsun eşim büyük yükü aldı evde ama yine de yemek falan derken 7 de uzanmaya geçebiliyorum anca. Şu an imkanım olsa bütün gün yatacak kadar enerjisizim.

Bende güya minik çıktı sanıyordumki taki 3 aya kadar belli olmaz mesajını okuyana kadar
Ama rahim 2. Aydan sonra portakal büyüklüğünde oluyormuş az da olsa genişleme başlıyormuş doktor öyle dedi yani hiç belli olmaz demeyelim bel çevresi de biraz genişlemeye başlıyormuş. Sizler kaç kg sununuz. Allah kısmet ederse 80 olmadan bebişi kucağıma alırım sağ selamet.

Sonucunuz hakkında yazarsanız sevinirim bende sizin gibi gittim doyamadım kalp atisini

Bu arada portakal büyüklüğünde olan rahim.

Merhaba kalp atışı mı duyulmadı yoksa bebek de mi görülmedi? Vajinal bakıldı mı? Geç duyulabiliyor kalp atışları sabırla bekleyin inşallah duyulacaktır

kafam çok karışık Ankarada doktora gidenler hangi doktorlara gidiyorsunuz deneyimleriniz neler paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun öncelikle. Ben Etlik Lokman Hekim Elif Terziye gitmeye başladım. Gayet sevecen ve anaç tavrı vardı, rahatlattı bu beni. Sorularımız vardı yanıtladı onları da -ki bir kısmını biz sormadan söylemişti zaten. İlk muayeneyi de İrade Musagilde olmuştum aynı hastanede. Ama eşim ondan memnun kalmadı, çok aceleciydi ve şu sorunumuz var der demez hemen ilaç yazmaya kalktı, bu da bizi rahatsız etti. Bir kere de Gata’ya gittim tahliller için. Orada da Elif Erdem diye bir hanıma denk geldim, kendisi iyi ve ilgili bir hekimdi. Onada ısındım ben, eğer denk gelirse Gataya gittiğimde kendisini bulacağım inşallah.

Sonucunuz hakkında yazarsanız sevinirim bende sizin gibi gittim doyamadım kalp atisini
Şimdi kontrolden çiktim 6 haftalik gorunuyor bata gören 6+6 aslinda geç d9llenme olabilir dedi. karinda duyulmadi alttan bakti ve duyuldu kalbi ama çok kucuk tabi onemli olan duymamiz çok sukur rahatladik idrarda enfeksiyon cikti bu yuzden bi defalik toz yazdi ve bol su iç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…