Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cevap için teşekkürler, ya işte konu çocuklarımız olunca çok sorguluyor çok geriliyoruz , dediğim gibi benim de alerji ile ilgili şüphelerm var şimdi ama doktor yok diyo çok da iyi bir doktor, başka bir doktor arkadaşımın çocuğuna alerjik demiş belirtileri hemen hemen aynı.

İnsan kafa karışıklığı yaşayıp duruyor.

Kızlar bugün kalça usg çektirdik normal çıktı çok şükür darısı yaptırmayanların başına birde yaptırmayıp acaba kalça çıkığı varmı diye merak edenler ben denedim gitmeden önce hepsi normaldi bakalım sizde ne çıkacak

Sağol canım verdiğin bilgiler çok kıymetli.Emir bugün de emmek istemiyor azcık emip meme ucunu öylece ağzında tutuyor.Dediğin gibi ellerini yalıyor ağzına sokuyor 2 gündür.Neden meme reddi oldu bu çocuk ki tazyikli süt de yok

Gaita tahlili yapmadı mı canım?Alerjide genelde kan oluyormuş kakada.

Kızlar sab simplex kullanmaya başladık bugün günde 3kez 5er damla diyor fazla geldi bana kullananlar bu şekilde mi kullanıyor acaba?

Gece uykusu uzamadı mı

Yani kuzum gündüz bizim ki doğru düzgün uyumuyor oyüzden hep gece uyur 5e kadar 5ten sonra ayakta 8e kadar. Hiç değişmedi yani. Tam olarak nasıl olması lazım sende var mı değişiklik

Tüh ya ben de uyku saatleri uzadı mesajı bekliyordum senden bize de umut olması açısından canım

Ama bende sizden sarılırım şimdi prematüreden çıktı yenidoğan sayılıyor bizimki de. Farklı bir yanı yok yani hemen umudunuzu yitirmeyin :)

sweetgirlcandy canım dün kontrole gittiğimde gözünün birinden yaş geldiğini söyledim doktora diğerinde gözyaşı kanalında tıkanıklık olabilir mi diye sordum. Bana masaj önerdi dünden beri yapıyorum bugün ağladığında ondada göz yaşı gelmeye başladı. Senin kontrolün yakında sende bir doktoruna istersen kuzum

Gaita tahlili yapmadı mı canım?Alerjide genelde kan oluyormuş kakada.
Şikayetlerimize normal dedi hep, anne sütü alan bebeklerde bu şikayetler olur dedi .
Kakada ben hiç kan görmedim.
Oğlumda hem kan hem mukus vardı alerjik değil demişlerdi sonra zaten tüm şikâyetleri sonlanmisti gerçekten de alerjik değilmiş demekki

Ben de günlerdir bunu yaşıyorum. Biraz araştırdım dönemsel olabiliyormuş yılmadan devam etmek, hatta emzirme pozisyonunu değiştirmek gerekirmiş. Bir de burada mi yazmışlardı yoksa başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum ama böyle uykulu haldeyken tam dalmadan gözler kapalıyken de iyi emiyorlar. Her yolu deniyorum bugünlerde. Geçici ama ondan eminim
Kızlar sab simplex kullanmaya başladık bugün günde 3kez 5er damla diyor fazla geldi bana kullananlar bu şekilde mi kullanıyor acaba?
Biz günde 3 kez 15 damla kullanıyoruz. Doktorlar günde 4 kez 15 damlaya kadar kullanılabilir diyorlar genelde.

Gittiğimde sorayım. Küçükken benimde bi gözüm öyleymiş masaj yaparmış annem muhtemelen aynı masaj seninkiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…