Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tamam canım teşekkür ederim

Peki sizde de bebeğinizin kakasında kan oluyormuydu, süt alerjisi olan bebeklerde oluyormuş ama bizde yok

Günaydın kızlar bebişiniz uyanık olunca neler yapıyorsunuz. Ben şarkı söylüyorum bişeyler anlatıyorum falan ama bir ekstrası yok yani. Gerçi geçen masal anlatayım dedim ıııı dedi yüzünü ekşitti tamam kızım anlatmıyorum sen anlat dedim ağzında bişiler geveledi sanırım masal anlatmayı beceremedim djsbshajabaja

Ben zeka kartlarını gösteriyorum her gün. Oyun halısına yatıyor şarkı söylüyorum konuşuyorum. Masal kitapları aldım onu okuyorum

Ben zeka kartlarını gösteriyorum her gün. Oyun halısına yatıyor şarkı söylüyorum konuşuyorum. Masal kitapları aldım onu okuyorum

Oyun halısı hangisini aldın canım. Bir uzman Piyanolu alın müzik kulağı da olsun diyor

Ben zeka kartlarını gösteriyorum pek ilgilenmese de şarkı söylüyorum, hikaye kitapları aldım onları okuyorum. Keyfi yerinde olursa oyun halısına yatırıyorum onun oyuncaklarını inceliyor.

Ben zeka kartlarını gösteriyorum pek ilgilenmese de şarkı söylüyorum, hikaye kitapları aldım onları okuyorum. Keyfi yerinde olursa oyun halısına yatırıyorum onun oyuncaklarını inceliyor.

Ay bi ben almamışım yavruma oyun halısı:)

Kızlar 2.adetimi oldum erken oldu. Neyse normal seyrindeydi bitiyor diyordum. Dün ve bugün aşırı artış oldu normal mi acaba? Bir de benim karın kasık ağrım olmaz adet olduğumda şimdi hafiften karnım ağrımaya başladı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…