Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende oyun halısı piyanolu alacaktım ama onlar dar ve uzun olduğundan rahat rahat dönebilsin diye şimdilik kare ve oyuncaklı olandan aldım. Özellikle sabahları yarım saat duruyor ayna ve müzik çalan oyuncak çok dikkatini cekiyor. Bir de hışırtılı aktivite kitabı var onu da ben anlatıyorum ilgiyle dinleyip izliyor. Zeka kartlarına ilgisi 5 dk sürüyor pek ilgisini cekmiyor şimdilik

Bende almadım gülüm aksjs
Ben ilgileniyorum onunla şimdilik yer kaplamasına gerek yok büyüsün biraz anlasın o zaman belki alırım. Açıkçası pek ihtiyaç değil bana göre Zaten büyüdükçe çatal kaşığa ilgi duyuyorlar oyuncakla oynayan çocuk pek yok

Aslında bayadır diyodumdaa kocam sağolsun daha yeni aldı 450 lira yaa gene fena ucuk

Kız hangisini aldın 450ye normalde hep 300lü fiyatlarda tabi 1000 tl ye kadar varda :)

Bak şimdi kararımdan vazgeçireceksin beni en son onu alacağım he:) hışırtılıda iyiymiş evet. Ama netfilixde belgeselde izledim zaten okadar ancak dikkatini çekiyorsun bebeklerin daha fazla dikkatini çekmek için 2 3 dk sonra farklı şeyler göstereceksin ki dikkati devam etsin. Ee siyah kartlar da aynı zaten sıkılıyor bebiş:))

Piyanolu kızz anamm trendyoldan bakmak aklıma gelmedi hiç

Ben almayı pek düşünmüyorum resmen puset gibi bir sey cok kısa süre kullanılıyor ya
Aynenn ama olsun eğitim kızz zaten sıkılıyorr yazıkk bide ben dinlenemiyorumm hep oynamak istiyo meme istiyo sürekli dinlenemediğim için sütüm olmuyo boylesi daha iyi 1 saat enazindan oyalansın 1 saat benle oyalanır dinlenmiş olurum

Valla cocuk şeyleri tam bir kapitalizm tuzagi ben de birkaç ünlü anne takip ediyorum instadan orada gördüm. Günde yarım saat oyalansın diye ben de 430 TL verdim bu daha başlangıç kim bilir nelere ne paralar vereceğiz daha

Kızlar aldığım bebek arabasından çok memnunun çanta gibi heryere taşıyabiliyorum diyen varsa marka veya link atabilir mi ben arabamı değiştireceğim malesef aldığımdan hic memnun kalmadım

Kızlar ek gıda için indirim vardı valla kaşığını falan filan aldım ay sonunda da kapya biberden salçasını yapcam. Semiz otu bulabilirsem dolaba ondan da koycam inşallah bebeğim hayal kırıklığına uğratmaz beni

Nerde vardi indirim kızz
Semizotu cok fena faydası varmış çocuga bizede faydası cok bende yoğurtlayıp yiyorum hep cok alirız biz

Yakala böyle şeyleri hemenn
Kaçırmam hemen alırım geçen bir de taytlarda falan indirim vardı hemen büyük beden aldım kıza civilden. E bebekte müslinlerde falan vardı onlardan da aldım çok kullanılıyor annem yeteri kadar var niye aldın diyor da bence yetmiyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…