Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa kızamı aldın simdidenn oyyy taytını yesunlerr helee

Bende dün çektirdim. Daha doktora gösteremedim ama bana 1 ay sonra tekrar kontrol dediler. Rapora baktım tip2 yazıyor. Sanırım kalça çıkıklığı yada gelişim geriliği var tam anlayamadım ama bir an önce doktora göstermem lazım. Canım sıkıldı. inşallah bi şeyciği yoktur miniğimin

Merhaba.Benim bebeğimde Haziranı beklemeyip Nisan 29 da doğan aceleci kuzulardan. 33+2 de gebelik kolestazı sebebiyle doğum oldu. Şu an düzeltmiş 1 ay 25 günlük. . Çok şükür sadece doğum zamanı 3 saatlik oksijen desteği aldı. 12 gün küvözde antibiyotik tedavisi gördü ve 1700 Gr eve döndük. Tüm bebeklere sağlık diliyorum.

Merhaba. Çok sevindim bebeğinizle evinize dönmenize! Sizinki de eve çok küçük gelmiş şimdi nasıl durumu inşAllah sağlığı yerinde büyüyordur bebiş

Merhabalar, ne yaptınız sonuçları gösterdiniz mi doktora? Benzer bir durum da bizde var, tam kalca cikikligi değil, ortopediye yollamayacagim Çift b3z kullanarak durumu takip edelim demişti bizim doktorumuz, 2 haftadır Çift bez kullanıyoruz bakalım. Sizinki ne dedi acaba?

İnş yoktur canım doktorla ne zaman görüşeceksin

Benim minikte sabırsız davranıp 22 nisanda geldi :) cidden baya minik vermiş size.

Vaaayy hazırlıklar başlamış şimdiden

Kızlar biberon reddi yaşıyoruz şuan anlamsız bir şekilde meme istiyor ama ondads doymuyor yine düzen alt üst
bizimde düzenimiz şaştı memeyi çok istiyor ama biberonu daha çok gündüz uyumuyor gece derin uykuya gecemiyor. Başa döndük düzelmişti biraz gaz ve uyku sorunu ama iki gğn toplasam 8 9 saat uyumuşumdur sütte az Allah yardımcımız olsun))

Bizde de şimdi yedikten sonra fışkırtarak kusma başladı bgn her gün yeni bir şey çıkıyor reflusu zaten var ama bgne kadar böyle birsey yoktu üşüttü mü yoksa anlamadım.

Gündüz bizimki de toplasan 1 Saat uyuyor hep kucak istiyor. Kollarım artık ağrıyor taşımaktan. Gece de uyuyo ama 5 dedinmi yine ayaktayız. Hayır o kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor bu bıdıklar uyusana ne güzel :)
Bizde de şimdi yedikten sonra fışkırtarak kusma başladı bgn her gün yeni bir şey çıkıyor reflusu zaten var ama bgne kadar böyle birsey yoktu üşüttü mü yoksa anlamadım.

Çok mu geliyor acaba yediği bir ara bizimki de öyleydi o zamanlar biraz fazla yiyordu şimdi eskisi gibi yemiyor kusuyor ama en azından fışkırırak değil.

Çok mu geliyor acaba yediği bir ara bizimki de öyleydi o zamanlar biraz fazla yiyordu şimdi eskisi gibi yemiyor kusuyor ama en azından fışkırırak değil.
Bu akşam emzirdim 8 dk emdi ki normalde 10-15 dk emer. Peşine gaz çıkartırken iki kez fışkırtarak sağlam kustu. Bende zaten az yedi çıkardı diye tekrar 5 dk emzirdim peşine iki kez daha kustu. Sonra 1 saat meme vermedim midesi dinlensin diye ama koluna omuzuma boynuma heryerime emmek icin saldırdı yani ağlayarak 1 saat zor zaptettim. Keske cocuk doktoru olsaydim, kafamda deli sorular

Merhaba canım bizde de oldu emdikten sonra hatta 1 kere de emerken fışkırarak kustu üşütse kustuğu zaman ekşimsi kokuyormuş

Ah ah ben pek birşey yapamıyorum.Cadı ablası hemen kıskançlık yapıp çığlık atıyor bana saldırıyor.
Kızımdan fırsat buldukça şarkı söylüyorum sohbet ediyorum, cee oynuyorum,çıngırak sallıyoruz vs.zeka kartlarını da yatağına koyuyorum.

İnş yoktur canım doktorla ne zaman görüşeceksin
Sağolun kızlar henüz doktora gidemedim. Arkadaşım hemşire, eşi de çocuk doktoru onlar tatilde şu an. Gelsinler hemen göstercem. Yazarım size de
Selam kızlar.Biz ailecek grip olduk Emir de bugün öksürmeye başladı Hastalıkla uğraşıyoruz.Kızımın doğumgününü de kutlayamadık bu hastalıktan ötürü.Sizler neler yaptınız?
Canım çok geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…