Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

1 saat sonra peki emzirince oldu mı yine canım

Fırsat bulduğun anda yapıyormuşsun işte daha ne olsun kuzum
Selam kızlar.Biz ailecek grip olduk Emir de bugün öksürmeye başladı Hastalıkla uğraşıyoruz.Kızımın doğumgününü de kutlayamadık bu hastalıktan ötürü.Sizler neler yaptınız?
Canım çok geçmiş olsun

Kızlar ben hiç iyi değilim. Sürekli ağlama krizlerine giriyorum dünden beri. Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum. Çünkü çok yardımcı olmuyor. Gece de gelip salonda uyuyor rahatsız olmamak için. 1 saat bak ben dışarı çıkayım hava alayım diyorum. Tamam belisi de al çık diyor. Biraz nefes almam lazım diyorum sen annesin birlikte gitmen lazım hem oda hava alsın diyor. O öyle söyleyince bende kendimi kötü hissediyorum acaba kötü annemiyim diye resmen psikolojik baskı yapıyor bana. Dişçiye gittiğim zaman o zaman bile enerjimi toplamış olarak geri dönüyorum resmen orada dinlenebildiğimi farkına vardım

Ay niye öyle yapıyor ki ya. Tek bakamamaktan mı korkuyor acaba ondan mı birlikte gidin diyor

Ay niye öyle yapıyor ki ya. Tek bakamamaktan mı korkuyor acaba ondan mı birlikte gidin diyor

Hayır canım alakası yok. Dişim yapılıyor kaç haftadan beri. Bir kaç saat haliyle olamıyorum yanında ozaman çok güzel bakıyor. Dün en basitinden çok kötü kavga ettik. Dışarı çıkalım yürüyüş yapalım dedik. Verdim kucağına belisi sen ilgilen ben hemen üstümü giyineyim dedim. Belis o sırada ağlıyor sürekli ya sende babasısın ilgilen bir şekilde sustur. Hemen anne işte böyle kızım sesini duyuyor gelmiyor. Falan diye söylenmeye başladı. 2 dk ya geçti aradan. Üzerimi giyimeden gittim yanına atttın çocuğu gittin diyor. O lafı duyunca ipler koptu benden. Attın dediği kendi çocuğu verdiğim kişi babası. Ne demek atmak ya. Çıkmadık ben sinirimden bütün gece ağladım. Sonra dibimden ayrılmıyor hatasının farkına vardı ama. İş işten geçincede pek anlamı olmuyor işte. Sizlerde yardımcı oluyor mu eşiniz. Ben mi çok abartıyorum diyorum. Keşke abartmış olsam. Lohusalık hali desem geçmedi desem...

Aaa yaptığı çok ayıp ama ya gerçekten. Sonradan hatasının farkına varması da kırılınca pek işe yaramıyor maalesef.

Eşim yardımcı olur bana Ahsen onda durmasa ağlasa bile ne yapayım niye ağlıyor diye sorar eder.

Aslında hiç böyle biri değil kendinden önce beni düşünen adam çocuk olunca bi haller oldu anlamıyorum oda mı lohusa :)

Kuzu senin şu instagramdan aldığın noldu halledebildin mi geri dönüş yaptılar mı?
Heheh evet canım geldi kargom dün yaptık ama güzel olmadı bizim minik boyna ellerini ayaklarini oynattigi için olmadı. 3-4 kez deneyince de tozumuz bitti eşim bugün dısardan alıcak kalıp ve taş tozu olarak. Yapabilirsek burdan fotosunu atarim size

Eklentiler

• 20220807_154651.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 64
Ya yerim minnak elini ayaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…