Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizimkisi yardımcı oluyor ama başka sebeplerden dolayi ben de kuruluyorum bu aralar şirketi 40 gün babalik izni vermişti bu 40 gün içinde devamlı binbir sebeple bizi sap gibi evde bırakıp birakıp popo gezdirmeye gitti. Yok maç, yok almanyadan gelen amcalari ziyarete gitme, yok babayı markete gotürme yok bu yok şu hemen hemen hergün gezdi maşallah. Hayır madem gezesin var bizim için bir program yap veya teklif et di mi? Anne olunca yorulmadigimizi, gezmek ve hava alma ihtiyacı hissetmedigimizi dusunuyorlar sanirim. Ben de kendi kendime onun evden calistigi gunlerde onu evde birakip cocugumu ve kopegimi alip dolasmalara giderim diye planlar yapiyorum. Sap gibi birazda o takilsin diye kinleniyorum içten içe

Aynen bizimki de izinde arkadaşlarıyla maça gitti gece çıktı yine arkadaşlarının evinde toplanmalar falan. Teklif etmesini bekliyorum ya sen bugün çok yoruldun kahve mi içersin dışarı mı çıkarsın biraz uyur musun. Bizde insanız ya. Anneyiz evet bizimde ihtiyacımız var. Bebeğimize hem enerji toplamış bir şekilde bakmak daha iyi olmaz mı. Sanırım gelince adam akıllı konuşma vakti geldi. Yazarken çok dolduğumu ve hep içime attığımı anladım. Bence sende konuşmadıysan konuş

Hahah kavga çıkmasın aralarında

ana kucağında duruyor mu? Benim kızım koyduğum gibi suratını ekşitiyor

İlk başlarda bizimki de durmuyordu, sonra her koymada oraya sürekli karşına oturup sohbet ettim konuştum şimdi alıştı. En fazla 1 saat durdurabiliyorum ama sonra kucak istiyor.

1 saat sonra peki emzirince oldu mı yine canım

Yok olmadı şükür
Yok olmadı şükür
Doktorumuz emzik vermeyin dedi ama 1 saattir uyumayıp ağlayan kızım emzik verince sakinleşti alıyoruz ağzından yine ağlıyor emzik resmen susturucu nasıl vermeyeceğim bilemedim
Emzik kullanıyor musunuz ? Sizlerde emzik durumu nedir acaba ?

Ahsende ilk başlarda pek sevmiyor gibiydi robot gibi duruyor başka yerlere bakıyordu artık çabalıyor baya

Yaa iyi bari umarım bizimki de alışır yoksa zeusa vereceğim valla o sallanan şeylerle oynayıp yatıp durdu tipini yediğimm:)
1 saat çok iyiymiş deneyeyim ben de
İnş alışır canım valla çok iyi oluyor mutfağa götürüyorum o takılıyor ben kahvaltı yapıyorum :)

Emzik neden verme dedi ki. İlk başta bizimki alıyordu ama şimdi midesini bulandırıyor. Keşke alsa valla. En azından iyice uykuya dalana kadar kalsıın

canım benim, bebem 13 günlüktü eşim 40 gün senin lohusalığınla uğraşamam vs diyerek bebeği kucağına almayı bırak yüzüne bile bakmıyordu.. beni bebekler gibi el üstünde tutan adamın karakteri değişince ufacık bebeyle evi terk etmeyi bile düşündüm.. günlerim hep ağlamakla geçti.. sonradan farkettim resmen sürekli bebeyle ilgilenmemi kıskanmış, ona özel 5 dk bile ayırsam kendiliğinden koşup çocukla ilgileniyor.. koca koca adamların böyle garip triplere girmelerini anlayamıyorum ama durum bu

Tripleri bile ağır ya.. Bende konuştum bakalım bnmde hatalı yerlerim varmış. İnş artık düzeliriz

Emzik neden verme dedi ki. İlk başta bizimki alıyordu ama şimdi midesini bulandırıyor. Keşke alsa valla. En azından iyice uykuya dalana kadar kalsıın
Geçen hafta meme grevi yaşadık hemen doktora götürdüm o da onun icin emzik ve biberon verme dedi sanırım. Şimdi çok şükür atlattık onu. Ama ben geceleri vereceğim yA dün akşam çok iyi oldu
Ne şanslısınız bebekleri anakucaginda duran anneler valla biz bir tane aldık onda durmadı gittik farklı model aldık ikinci kez onda da durmuyor eşimle birlikte sofrada oturmuslugumuz yok henüz sırayla yiyoruz

Bizde artık tabak hazırlıyoruz öyle yiyoruz masada yemeyi unuttuk çünkü her an beni alın diye ağlayabiliyor oturmaya başlayınca artık birlikte otururuz masaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…