Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hemdee çokk bakıyorumm bitti 40ın senin sıpa nasıll etlenmiştir artık kaç kilo şuan
Ayyy evet toparlandı dün 40şerefine spadaydık
10gün önce gittiğimde 4600 çıkmıştı şimdi yine almıştır, aramıda 27 gün varda hesaplıyım dedim nezmaan tepki verir diye demekki 1 ay sonra vermeye başlıcak

Reactions: Jou
Burdayım canomm etikrt vurunca geliyyorum çıkıyorum hemenn sadece psikolojim bozuk hava beni bogdu psikolojim hiç iyi değil sürekli yatakodadayım sıkıldım hiç böyle olmuyodu bu ev salonda oturulmaz hale geldi

Ozaman seni hergün etiketlicimm:) Burasıda aynı burada hiç böyle sıcak görmedik yaw. Günde kaç defa tişört değiştiriyorum hergün minikleri duşa giriyoruz valla

Reactions: Jou
Tripleri bile ağır ya.. Bende konuştum bakalım bnmde hatalı yerlerim varmış. İnş artık düzeliriz

ileride pişman olurlar diye düşünüyorum,inşallah düzelir herşey

kedin bebişe alıştımı?

Aynı beaa uğraşıyoruz

hangimiz uğraşmıyoruz ki uyuyor diye 2 dk bende uyuyayım diyorum çığlıklar vs, yemek yemek yok zaten ne bulursam ayakta atıştırıyorum.. benim bebe çok memnuniyetsiz çıktı, sürekli bağırıyor bana

İnş canım. Kedim hala alışmadı sadece eşyalarına çöreklenmeye başladı :)) sende durumlar nasıl

Başlarr yavaştan kuzuu hernekadar çok konuşursan dikkatini cekerse gülerr

Ozaman seni hergün etiketlicimm:) Burasıda aynı burada hiç böyle sıcak görmedik yaw. Günde kaç defa tişört değiştiriyorum hergün minikleri duşa giriyoruz valla
Ben seni ederdimm huuhh
Saka biyana buara pek ugrayamıyorum surkeli emzir evi toparla gunduz dogru duzgun uyumuyo pek allahtan geceleri iyi

Ben seni ederdimm huuhh
Saka biyana buara pek ugrayamıyorum surkeli emzir evi toparla gunduz dogru duzgun uyumuyo pek allahtan geceleri iyi

Bizimkide uyumuyo kız demek bıdıklar biz artık büyüdük diyor :) bugün ilk defa 1 saati geçti uyuması şerefine kahve yaptım kendime ehehehe. Aman gece uyusunlarda kuzu gündüz uyumasalarda olur dimi:)

Canım benim bu dönemler oluyor sürekli bize ihtiyaç duydukları için anne de olsak bunalabiliyoruz.Yalnız değilsin bende de aynı durum var.Eşin cok anlayıssız davranıyormuş.Ayrı yerde yatmasına müsaade etme canım bu eşler arasındaki sevgiyi zedeler.Şakaya vurdur tatlılk yap sne de git yanına kıvrıl.
Oğlum pek uyumuyor gece günlük 2 - 3 saatlik uyku uyuyorum.Halim yok desiğimde herkes sen annesin annelik kolaymı diyor çıldırıyorum.Biri de demiyorki sen git biraz yat cocuklarla ilgilenirim.

Dün konuştum gece geldi uyudu ama bakalım devamı gelecek mi. Evet o cümleyi sürekli eşim bana kuruyor işte oyüzden sürekli tartışma durumu oluyor. Ben anneysem sende babasın diyorum. Ee çocuk bende durmuyor ağlıyor ne yapabilirim diyor. Ya ben mi yanlış düşünüyorum fazla ilgilenmiş olsa oynasa çocuk durmaz mı yoksa gerçekten bana mı ihtiyacı var benimle mi olmak istiyor

Bizimkide uyumuyo kız demek bıdıklar biz artık büyüdük diyor :) bugün ilk defa 1 saati geçti uyuması şerefine kahve yaptım kendime ehehehe. Aman gece uyusunlarda kuzu gündüz uyumasalarda olur dimi:)
Aynenn oyle vallahaa dün hep uyudu gece zor uyuttum düşün yanii uyumasınndaha iyi boşver

Tabi canım artık böyle hayatımız kız hepten kuduruk bebeler nolacaksa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…