Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şükür benimki uyutuyorum uyuyor gece bizle uyuyor annem bakıyor gündüz ben işe gidiyorum akşamları da parka gayet mutlu. Sadece ikinci aydan sonra hiç emmedi sadece mama ile devam

Aaa sütünü sağıyor musun peki onudamı içmiyor,

baya alıştı benimkiler bebeye, senin kedinde ankara kedisine benziyor, kıskanç ve sinirli ama aynı zamanda sevgi doluda oluyorlar umarım alışır o da kısa sürede, böyle daha güzel oldu

Aynen Ankara kedisi:) sevgisini kıskançlığı sayesinde görmeye başladık :) umarım alışır en azından artık görünce kaçmıyor buda bir gelişme diyorum

Kizlar benim bebik son gunlerde hic durmuyo, sizinkiler de boyle mi? Uyumuyo hic, 5dk uyuyakaliyor sonra yine kalkiyo, yattigi yerde durmak istemiyo, bide kusma cikti basimiza simdi, alerjik mamadanmidir nedir anlamadim, cok moralim bozuldu

Aynen Ankara kedisi:) sevgisini kıskançlığı sayesinde görmeye başladık :) umarım alışır en azından artık görünce kaçmıyor buda bir gelişme diyorum

kaçmıyorsa ufaktan yaklaşıp koklamaya vs başlar, benimki ilk yaklaştığında kucağımdaki bebenin üstüne yatmaya çalıştı.. 2-3 denemesinden ve hayırdan sonra artık güzel yaklaşmayı öğrendi haberin olsun canım

Kizlar benim bebik son gunlerde hic durmuyo, sizinkiler de boyle mi? Uyumuyo hic, 5dk uyuyakaliyor sonra yine kalkiyo, yattigi yerde durmak istemiyo, bide kusma cikti basimiza simdi, alerjik mamadanmidir nedir anlamadim, cok moralim bozuldu

benimki geçen hafta öyleydi baya canıma okudu, atak haftasını erken yaşıyordur diye pek üzülmedim ben, seninde 8 haftaya yaklaşmış gibi

benimki geçen hafta öyleydi baya canıma okudu, atak haftasını erken yaşıyordur diye pek üzülmedim ben, seninde 8 haftaya yaklaşmış gibi
Evt boyle degildi ne oldu anlamadim, mama degisince mamadan bildik, atak haftasinda oluyomu boyle seyler, sonra kendiliginden geciyomu bu durum?

Pufi nin dediği gibi atak olabilir

Aynen canım koklamaya başladı. Eşyalarınıda kokluyor artık yavaş yavaş yaklaşır sanırım

Kızlar bizdede gündüz uykusu yok denilcek kadar su sira .. surekli memede bide mastit oldum iskence dolu geciyor günlerim .. bu huzursuzlukla bide yarin 2. Ay asimiz var nasil olcak bilmiyorum korkuyorum acikcasi yan etkilerden sizin aşı sonrasi durumlar nasildi?

Canım anneler ne yapıyorsunuz benim bebek de gündüz uykusu sıfır. Kucağımda uyuyor yatağına koyar koymaz uyanıyor. Ve saatlerce uyumuş gibi dinç uyanıyor. Gündüzleri çok yoruluyorum. Allahtan gece uykusu şimdilik iyi. Mamayı yiyip devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…