Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kaç aylık doğum yaptınız ben 22. Haftadayım 5 gündür hastanede yatıyorum serklaj iştemi olmuştu 19. Haftada ama onda açılma oldu açılma ve kanamayla yatış yaptım kaç haftalıktı doğduğunda

Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah zamanında dogurursunuz, ben 26+1de doğum yaptım ve ben de hastaneye kanama şikayeti ile gitmiştim. Bebeği çok aşağıda hissediyordum ve sancı tarzı ağrılarım oluyordu. 24. Haftada acil serklaj yapıldı ama sadece 2 hafta tuttu ve o sürede hastanede kalıyordum, bir akşam 2dkda bir sancı hissetmeye başladım daha sonra tuvalete oturmamla birlikte aşırı miktarda kan geldi ve acil serklaj dikişinin çıkardılar. 5 cm açılma ile sezeryana aldılar ve bebeğim 940gr doğdu. 80 gün sonunda gayet sağlıklı bir şekilde taburcu olduk çok şükür biraz uzun oldu kusura bakmayın sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım sevgilerle

Doktorlar ne diyor peki? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu an, bebeğiniz kaç gr? Ve açılmanız çok mu?

Üzülüyorum arkadaşlar emziriyo bazen ama napayım bebeğim sağlıklı olsun da.
Canımızı sıkmaya değmez
Benim soldan ilk haftalar emince sarktı diğeri aynı kaldı

Merhaba emzirme yastigi ile emziren var mı aranızda kızlar. Disarda falan ne yapıyorsunuz kolda emzirmek daha pratik geliyor bana .ama bizimki yastığın rahatlığına alıştı.

Kızlar rota aşısını ne zaman yaptıracaksınız bizim dr 3 aylık olunca eczane damlatır dedi
2 aylık olunca gidicem.
Merhaba emzirme yastigi ile emziren var mı aranızda kızlar. Disarda falan ne yapıyorsunuz kolda emzirmek daha pratik geliyor bana .ama bizimki yastığın rahatlığına alıştı.
Ben yastıkla hiç emziremedim alçak kaldığı için bebeğim mememi aşağıya doğru çekiştirmiş oluyor; memelerim sarkar diye cesaret edemedim açıkçası ama kolda emzirmek yorucu oluyor, altina yastık koyayim desen yine ya alçak kaliyor ya da yüksekte. Tam ayarını tutturdum diyorsun o memede süt bitiyor hadiii bu sefer işin yoksa diğer tarafta konfor oturtmaya çalış. O yüzden saldim artık destek yapmadan emziriyorum.

Dışarı çıkınca ne yapıyorsun peki

Tecrübeli anneler bebeğim 10 günlük kakask bu şekilde sarı sulu normal mi yoksa ishal mi acaba

Eklentiler

• DFBFABF1-A2CA-495F-8A86-C2015C63A707.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…