Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza

Çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah

Kızlar bu enfeksiyon sizin şikayetiniz olunca mı teşhis ediliyor? Yani doktor sürekli istiyor mu? Ben kese için gittiğimde idrar tahlili vermiştim temiz çıkmış ama mesela sonradan olursa nasıl fark edicem fazlaca yanma mı oluyor yoksa hissetmeyebiliyor muyuz?

Kalp atışını duyduk ama bir şey demedi benim iş biraz karışık pcos olduğundan 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğu mu ilerleyen zamanda der heralde ya da ben meraktan sorarım sanırım aklıma gelirse

ağri cok oluyor yanma sanci oluyor ben hic su icmiyorum sorun bundan kaynakli 3 litre su iceceğim mecbur

belki gec döllenme olmuştur üzülmeyin 2 mm benimde o kdr kucukki alttan muayene oldunuz mu

Teşekkür ederimetlik ve gata bana malesef uzak çankaya da oturuyorum bu çevrede hep özel hastane ve muayeneler var fiyatlarda astronomik ne yalan söyleyeyim en uygun 650 tl şuan çok yeni hamileliğim öyle kanamam bulantım falanda yok şükür genel takip içinde bu rakamlar çok fazla geliyor açıkçası sizin ücretler nasıldı özel değilse

Ben de öyleyim. Asiri gerginim Allah affetsin ama hamileligi hic sevmedim. Oysa ki o kadar çok cocuk istiyordum ki. Sanirim hormonlar ruh halimizi de etkiliyor. Ben ona yoruyorum. Umarim ilerleyen dönemlerde normale donerim.

Lokman Hekim’de 165 tl muayene ücreti var. Tahlilleri devlette yaptırmak mantıklı geldi, hem tahlil ücretleri çok fazla hem de Gata’nın laboratuvarı çok iyi, güveniyorum oraya. Eğer özel muayenehaneye giderseniz 500 tlden başlıyor diye biliyorum. Ama mesela ben Keçiören medikal parka da fiyat sormuştum, 230 ile 290 arasında (doktordan doktora farkediyordu orada) değişiyordu.

O tozdan bende kullandım benim de 5-6 günlük bir geç döllenme var hayırlısı olur inşallah
Sen sor canım bir daha gittiğinde doktor soylemezse de. Aklına gelmemiş olabilir doktorun

buraya göre gayet iyiymiş çalışmıyor olsam gelip gitmek sorun olmaz ama böyle tam bir gün izin almam gerek ne yapıcam hiç bilmiyorum Şehir hastanesinde randevu yok sami ulus 15 kasıma ancak buldum acil bişey olsa ne yaparım diye düşünüyorum sürekli

Ben hamilelikten şüphelendiğim hafta ders programı yapılıyordu. 15 saat ders istedim. En büyük şansım bu oldu sanırım. Yoksa diğer türlü sabah 7.20 öğlen 1 hayatta kaldıramazdım çocukların peşinde.
Maskeyle ders anlatmaktan mı oluyor bilmiyorum ama bende çok ciddi çarpıntı var. Hani kalbimde sıkıntıdan şüphelenmeye başladım, o kadar. Konuşurken falan nefes nefese kalıyorum. Okuldan eve geliyorum. Koridorda soyunmaya başlıyorum. Direkt yatış.
Yemek derdim yok şükür. Hem mide bulantım izin vermiyor hem de eşimin el lezzeti ve mahareti beni 10 a katlar. Yemekleri o yapıyor. Ben ye-iç-yat modundayım sürekli.

Çalışıyorum her dakika izin istemekten utanıyorum artık aşılama sürecinde doktora cok gittim aklımda bi soru işaret I kaldı ne yedigimden ne uyuduğumda birsey anladım canım o kadar sıkıldı ki
çok geçmiş olsun sakin kalmaya çalışın eğer bekleyemem daha kötü olurum diye düşünüyorsanız başka bir doktora daha görünün

Allah göstermesin acil durumda özel hastanelerin bazı doktorları boş olabiliyor, randevu kolay bulunuyor gidersiniz. Devlette randevu bulmak çok zor gerçekten. Randevuları her gün 16.00 dan itibaren kontrol edin ben o şekilde ancak bulabilmiştim.

Benimde 16 saatim var 3 gün çalışıyorum Allah'a şükür böyle çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…