- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #67.401
Zaten bizim neyimize dimiEn iyisi 1 bardak sularımızı içelim
Kuzu yaa kiloyu az aldı oyüzden alışmışım uyandırmayı gene yapıyorum onu 4agustosta gittiğimizde 5.2 idi kilosu doktor normal dedi ama az daha olsbilirdi dedi oyüzden içim içimi yedii buay gidene kadar yapicam ondan sonra bırakıcam kendi halineKız uyandırma artık geçti o dönemlerbırak uyusun çocuk
Uyudu simdi kuzucumYaaaaa hahahaha aman yerimm meryem napıyo benimki 11 de vurdu kafayı kiz hergün busaatte uyuyo hic kacirmiyo şaşırdımd akaldım kendi düzenini kurdu herhalde ya 2bucukta uyandırcam
O masajı bilmiyordum bakıcam benim hiç çok sütüm olmadı maalesef hiç bir zaman bebeğim doymadı beni çok üzüyor her şeyi deniyorum ama çoğalmıyor süt..Oksitosin masajı yaptırt kendine.. Diğer yenecek vs şeyler zaten biliyorsundur
Kuzum dr normal dediyse takma kafana. Bi de alışır sürekli uyandırılma olayına bu sefer sen uyumaya başladığında o alışkanlıkla hep uyanır . Tabi yine sen bilirsin en iyisini de . Uykuda da büyürmüş bebekler öyle derler yaKuzu yaa kiloyu az aldı oyüzden alışmışım uyandırmayı gene yapıyorum onu 4agustosta gittiğimizde 5.2 idi kilosu doktor normal dedi ama az daha olsbilirdi dedi oyüzden içim içimi yedii buay gidene kadar yapicam ondan sonra bırakıcam kendi haline
Bu kuduruk bebelerle 1 bardak soğuk su içeriz ancak dedikNe icelim kayısılı meyve suyu ya da süt ya da hoşaf süt yapar bol bol
Kız onlar ne bilsin atak falan deyince garip geliyor. Çocuk ağlıyorsa doymuyordur onların mantığındaBaşimizı yedii kizım doğdu doğalı ilkkez boyle şeyler duyuyorum anamm anneme diyorumki ağlıyo uykund abianda diyorum oda diyoki doymuyo anne diyorum atak yaşıyo büyüme atağı hala diyoki doymuyo bend ebüyüttüm seni diyo dedim oylede eskisi gibi değil ki dedim sandığın gibi kadın gene anlamiyo beni bugün o ayrı çıldırttı beni laf anlatamıyorum karıya
Ben artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadarYaaaaa hahahaha aman yerimm meryem napıyo benimki 11 de vurdu kafayı kiz hergün busaatte uyuyo hic kacirmiyo şaşırdımd akaldım kendi düzenini kurdu herhalde ya 2bucukta uyandırcam
Önceden de mi gelmezdi. Acaba bir şeye falan alınmış olabilir mi? Yani aynı şehirde hiç gelmemesi garipAynı sehirdeyiz istese gelebilecek durumda, eşimde alabilir iş çıkışı söyledimde aslında, bakarız felan dedi gelicek galiba ama ne bileyim benim dememle olursada bi anlamıda kalmadı pek. Bide o kadar zorlanıyorumki benim kız hiç durmuyo anlatıyorumda o kadar cok tuhaf valla ben olsam koşardım heralde,valla çok zoruma gitti eşime karşıda mahcup etti beni annen niye gelmiyo diyip duruyo boyna
Bende kaldirmiyorum,kaldirsamda emmiyor aslaBen artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadar
Yok canım bi problem yok aramızda öyle olsa aramaz huyunu biliyorum.ama bi konuşucamSenin anneni yanında istemen çok normal cnm olması gereken annenin şimdiye kadar çoktan gelmiş ve sana destek olmuş olmasıydı. 2 ay çok uzun bir süre.Kendimi senin yerine koydum çok kırılırdım ve kızardım sanırım. Sende içinde tutma konuş bence. Gelmemesinin başka bir sebebi olabilirmi
Yok telefonda konuşuyoruz bi sıkıntı yok tek derdi kardeşim ve onun sorunları biz evladı deilmişiz gibi davranıyo bazen, sadece arada ben bi yerde kalmayı sevmiyorum diyo illa evinde uyuycakmış biz sanki taş çektircez geceÖnceden de mi gelmezdi. Acaba bir şeye falan alınmış olabilir mi? Yani aynı şehirde hiç gelmemesi garip
Goldunu al ama canım düz olan sıkıntılı bize hiç gelmedi huysuzluk yaptı elimin bebeğine de çok fena gaz yaptı
Haklısın canım alınmakta. Benim annemde ben hamilelikte yatarken kendisini çağırdım gelip biraz yanımda kal diye babam bırakmadı. Doğumdan sonra geldi. Halimi gördü sen nasıl dayandın ben nasıl gelmedim dedi. Bazen düşünemiyorlar. Hallediyoruz onlara ihtiyacımız yok sanıyorlar sanırım. Sonra 2 ay kaldı işte yanımda. Umarım seninki de anlar.Kızlar ya bisey sorcam anneleriniz geldimi doğumdan sonra evinize? Ya benmi hassasım acaba alınganlıkmı yapıyorum doğum yaptığım akşam geldi hastaneye bi 20 dak durdu saat geç oldu bide ertesi gün kardeşimin düğünü vardı diye gitti hadi ona bişey demedim telaşı vardı. 2 ay oldu nerdeyse o kadarda zorlandım ilk haftalar böbrek taşı ağrısı felan çektim ustune bide, hergün arıyo sağolsun ama gelmedi daha bende dayanamadım laf söyledim kırmadan,icimde rahat etmedi sonra ben fazlamı inceliyorum biseyleri sizce?
Ben en iyisi hipp i kullanmak. Şuan ne kullanıyorsun peki.Alerjik mamasini kullandik biz, bebelac pepti junior hic iyi gelmedi 1 hafta kullanamadan biraktik mecburen, normal mamalarini bilmiyorum tabi
Ahahah 1 bardak soguk su icelim biz partinin ustune
Kilodan memnun olmamaya da başladık tam oldun sen :)))Kuzu yaa kiloyu az aldı oyüzden alışmışım uyandırmayı gene yapıyorum onu 4agustosta gittiğimizde 5.2 idi kilosu doktor normal dedi ama az daha olsbilirdi dedi oyüzden içim içimi yedii buay gidene kadar yapicam ondan sonra bırakıcam kendi haline
Ben artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadar
Ya neler çektim doğumum çok zor oldu eşim dayanamadı ağladı yani o kadar zorlandım, e dikişler sonrasinda yürumek, oturmak, yatmak ayrı bi çileydi o bitti böbrek taşı ağrısindan kivrandım günlerce telefonda söylüyorum zordur diyo doğum sancısina benzermiş bak sen ya bana acıyi tarif ediyo zordur diyo çıkıp gidiyim bakim yok, valla Allah herseyin hayırlısini versin.Alınman cok normal bende olssm bende üzülür alinırdımbenimkide sezaryen zamanda 1 hafta kaldı gitti ogün bugün gelemedi hiç genede demen iyi etmissin canım hiç gelmediğine göre inssn ister istemez kendi annesini arıyo ama nebiliyim yaa hep kv yanımdaydı nedesem tamsm dedi ama annem burnumdan getiriyo kendi istediği gibi olcak oyle et diyorum bise olmsz böyle iyi diyo
İnşallah canım dediğin gibide olabilir herşeyi halledebiliyoruz sanıyolar aslında cok şükür hallediyoruzda manevi desteğede apayrı bi ihtiyaç duydum açıkçasıÖyle deyince tereddütte kaldım şimdi hiç düzeni bozmayalım en iyisi :)
Haklısın canım alınmakta. Benim annemde ben hamilelikte yatarken kendisini çağırdım gelip biraz yanımda kal diye babam bırakmadı. Doğumdan sonra geldi. Halimi gördü sen nasıl dayandın ben nasıl gelmedim dedi. Bazen düşünemiyorlar. Hallediyoruz onlara ihtiyacımız yok sanıyorlar sanırım. Sonra 2 ay kaldı işte yanımda. Umarım seninki de anlar.
Ben en iyisi hipp i kullanmak. Şuan ne kullanıyorsun peki.
Kilodan memnun olmamaya da başladık tam oldun sen :)))
Kız minik acıkmıyor ozaman ben kaldırmasam bile 3 saati dolduğu an kıvranmaya başlıyor sonra elini yiyor :))
Benimki de aynı 120 cc mamadan en fazla 60 cc içiyorBende kaldirmiyorum,kaldirsamda emmiyor asla
Valla benimki de öyleydi maksimum 4 saat duruyordu 4 5 gündür gece 12 gibi veriyorum sabah 6-7 ye kadar uyanmıyorÖyle deyince tereddütte kaldım şimdi hiç düzeni bozmayalım en iyisi :)
Haklısın canım alınmakta. Benim annemde ben hamilelikte yatarken kendisini çağırdım gelip biraz yanımda kal diye babam bırakmadı. Doğumdan sonra geldi. Halimi gördü sen nasıl dayandın ben nasıl gelmedim dedi. Bazen düşünemiyorlar. Hallediyoruz onlara ihtiyacımız yok sanıyorlar sanırım. Sonra 2 ay kaldı işte yanımda. Umarım seninki de anlar.
Ben en iyisi hipp i kullanmak. Şuan ne kullanıyorsun peki.
Kız minik acıkmıyor ozaman ben kaldırmasam bile 3 saati dolduğu an kıvranmaya başlıyor sonra elini yiyor :))
Üzüldüm valla ya yakın olup böyle olmasına. İnsan yanında ister tabi annesiniYok telefonda konuşuyoruz bi sıkıntı yok tek derdi kardeşim ve onun sorunları biz evladı deilmişiz gibi davranıyo bazen, sadece arada ben bi yerde kalmayı sevmiyorum diyo illa evinde uyuycakmış biz sanki taş çektircez gece
Evettt gel dememizi bekliyo belki ben zorla diyemiyorum zaten istese kapıyı vurur gelirr yanii bu bir gerçek çok kötü zaman gecirmissin canım benimm hem kendin için hem çocuğun için eşin zaren çalısiyo hepten mahvolmussundurYa neler çektim doğumum çok zor oldu eşim dayanamadı ağladı yani o kadar zorlandım, e dikişler sonrasinda yürumek, oturmak, yatmak ayrı bi çileydi o bitti böbrek taşı ağrısindan kivrandım günlerce telefonda söylüyorum zordur diyo doğum sancısina benzermiş bak sen ya bana acıyi tarif ediyo zordur diyo çıkıp gidiyim bakim yok, valla Allah herseyin hayırlısini versin.
Uzaktanda olsa anlamayabiliyolar maaleseff evettÖyle deyince tereddütte kaldım şimdi hiç düzeni bozmayalım en iyisi :)
Sendemi benim gibiBen en iyisi hipp i kullanmak. Şuan ne kullanıyorsun peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?