Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız uyandırma artık geçti o dönemler bırak uyusun çocuk
Kuzu yaa kiloyu az aldı oyüzden alışmışım uyandırmayı gene yapıyorum onu 4agustosta gittiğimizde 5.2 idi kilosu doktor normal dedi ama az daha olsbilirdi dedi oyüzden içim içimi yedii buay gidene kadar yapicam ondan sonra bırakıcam kendi haline

Yaaaaa hahahaha aman yerimm meryem napıyo benimki 11 de vurdu kafayı kiz hergün busaatte uyuyo hic kacirmiyo şaşırdımd akaldım kendi düzenini kurdu herhalde ya 2bucukta uyandırcam
Uyudu simdi kuzucum Bende yaticam gozler pert Evet büyüdükçe düzenleri oturuyor sanki masallah almoşuma

Reactions: Jou
Kuzum dr normal dediyse takma kafana. Bi de alışır sürekli uyandırılma olayına bu sefer sen uyumaya başladığında o alışkanlıkla hep uyanır . Tabi yine sen bilirsin en iyisini de . Uykuda da büyürmüş bebekler öyle derler ya

Kız onlar ne bilsin atak falan deyince garip geliyor. Çocuk ağlıyorsa doymuyordur onların mantığında

Yaaaaa hahahaha aman yerimm meryem napıyo benimki 11 de vurdu kafayı kiz hergün busaatte uyuyo hic kacirmiyo şaşırdımd akaldım kendi düzenini kurdu herhalde ya 2bucukta uyandırcam
Ben artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadar

Önceden de mi gelmezdi. Acaba bir şeye falan alınmış olabilir mi? Yani aynı şehirde hiç gelmemesi garip

Yok canım bi problem yok aramızda öyle olsa aramaz huyunu biliyorum.ama bi konuşucam

Önceden de mi gelmezdi. Acaba bir şeye falan alınmış olabilir mi? Yani aynı şehirde hiç gelmemesi garip
Yok telefonda konuşuyoruz bi sıkıntı yok tek derdi kardeşim ve onun sorunları biz evladı deilmişiz gibi davranıyo bazen, sadece arada ben bi yerde kalmayı sevmiyorum diyo illa evinde uyuycakmış biz sanki taş çektircez gece

Goldunu al ama canım düz olan sıkıntılı bize hiç gelmedi huysuzluk yaptı elimin bebeğine de çok fena gaz yaptı

Öyle deyince tereddütte kaldım şimdi hiç düzeni bozmayalım en iyisi :)
Haklısın canım alınmakta. Benim annemde ben hamilelikte yatarken kendisini çağırdım gelip biraz yanımda kal diye babam bırakmadı. Doğumdan sonra geldi. Halimi gördü sen nasıl dayandın ben nasıl gelmedim dedi. Bazen düşünemiyorlar. Hallediyoruz onlara ihtiyacımız yok sanıyorlar sanırım. Sonra 2 ay kaldı işte yanımda. Umarım seninki de anlar.
Alerjik mamasini kullandik biz, bebelac pepti junior hic iyi gelmedi 1 hafta kullanamadan biraktik mecburen, normal mamalarini bilmiyorum tabi

Ahahah 1 bardak soguk su icelim biz partinin ustune
Ben en iyisi hipp i kullanmak. Şuan ne kullanıyorsun peki.
Kilodan memnun olmamaya da başladık tam oldun sen :)))
Ben artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadar

Kız minik acıkmıyor ozaman ben kaldırmasam bile 3 saati dolduğu an kıvranmaya başlıyor sonra elini yiyor :))

Ya neler çektim doğumum çok zor oldu eşim dayanamadı ağladı yani o kadar zorlandım, e dikişler sonrasinda yürumek, oturmak, yatmak ayrı bi çileydi o bitti böbrek taşı ağrısindan kivrandım günlerce telefonda söylüyorum zordur diyo doğum sancısina benzermiş bak sen ya bana acıyi tarif ediyo zordur diyo çıkıp gidiyim bakim yok, valla Allah herseyin hayırlısini versin.

İnşallah canım dediğin gibide olabilir herşeyi halledebiliyoruz sanıyolar aslında cok şükür hallediyoruzda manevi desteğede apayrı bi ihtiyaç duydum açıkçası

Valla benimki de öyleydi maksimum 4 saat duruyordu 4 5 gündür gece 12 gibi veriyorum sabah 6-7 ye kadar uyanmıyor oy yesinler onun minnak ellerini yaaa

Üzüldüm valla ya yakın olup böyle olmasına. İnsan yanında ister tabi annesini

Evettt gel dememizi bekliyo belki ben zorla diyemiyorum zaten istese kapıyı vurur gelirr yanii bu bir gerçek çok kötü zaman gecirmissin canım benimm hem kendin için hem çocuğun için eşin zaren çalısiyo hepten mahvolmussundur ama bana dedikleri şuydu önceden sen yalniz bakamazsın sen edemezsin hiçbirşey bilmem ne oyuzden gel bile demiyorum kendi düşünsün

Uzaktanda olsa anlamayabiliyolar maaleseff evett
Sendemi benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…