Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu ne raporu kızlar? Benim ikizlerle uğraşmaktan kafa kalmadı da. Nereye başvurdunuz?
Tatlım çalışanlar için rapor parası benim asgari ücret üzerinden yattı 3 aylık parça parça son ay kaldı. O raporu doktordan aldıktan sonra (iş göremez) iş yerine veriyorsun muhasebeci işliyor.
Extradan herkesin alabildiği emzirme ödeneği var (316 TL) onun için bir yere başvurmak gerekmiyor sisteme doğum yaptığımız işlendiği için direkt pttye yatınca mesaj geldi bana.. Birde doğum parası var (ilk çocuk için 300 TL) onun için aile, çalışma ve sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip başvuru yapılması gerekiyor. (Hepsi doğum sonrası yapılıyor)

Insallah canim

1mrw bunu görmedin büyük olasılık süt için yararı olabilir

Kızlar ya bisey sorcam anneleriniz geldimi doğumdan sonra evinize? Ya benmi hassasım acaba alınganlıkmı yapıyorum doğum yaptığım akşam geldi hastaneye bi 20 dak durdu saat geç oldu bide ertesi gün kardeşimin düğünü vardı diye gitti hadi ona bişey demedim telaşı vardı. 2 ay oldu nerdeyse o kadarda zorlandım ilk haftalar böbrek taşı ağrısı felan çektim ustune bide, hergün arıyo sağolsun ama gelmedi daha bende dayanamadım laf söyledim kırmadan,icimde rahat etmedi sonra ben fazlamı inceliyorum biseyleri sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…