Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı şehirde mi seninle? Bence fazla incelemek değil. Normal olanı senin düşündüğün gibi

Aynı şehirde mi seninle? Bence fazla incelemek değil. Normal olanı senin düşündüğün gibi
Aynı sehirdeyiz istese gelebilecek durumda, eşimde alabilir iş çıkışı söyledimde aslında, bakarız felan dedi gelicek galiba ama ne bileyim benim dememle olursada bi anlamıda kalmadı pek. Bide o kadar zorlanıyorumki benim kız hiç durmuyo anlatıyorumda o kadar cok tuhaf valla ben olsam koşardım heralde,valla çok zoruma gitti eşime karşıda mahcup etti beni annen niye gelmiyo diyip duruyo boyna

Senin anneni yanında istemen çok normal cnm olması gereken annenin şimdiye kadar çoktan gelmiş ve sana destek olmuş olmasıydı. 2 ay çok uzun bir süre.Kendimi senin yerine koydum çok kırılırdım ve kızardım sanırım. Sende içinde tutma konuş bence. Gelmemesinin başka bir sebebi olabilirmi

Oy valla bu atak haftaları ney böyle
Başimizı yedii kizım doğdu doğalı ilkkez boyle şeyler duyuyorum anamm anneme diyorumki ağlıyo uykund abianda diyorum oda diyoki doymuyo anne diyorum atak yaşıyo büyüme atağı hala diyoki doymuyo bend ebüyüttüm seni diyo dedim oylede eskisi gibi değil ki dedim sandığın gibi kadın gene anlamiyo beni bugün o ayrı çıldırttı beni laf anlatamıyorum karıya

Alınman cok normal bende olssm bende üzülür alinırdım benimkide sezaryen zamanda 1 hafta kaldı gitti ogün bugün gelemedi hiç genede demen iyi etmissin canım hiç gelmediğine göre inssn ister istemez kendi annesini arıyo ama nebiliyim yaa hep kv yanımdaydı nedesem tamsm dedi ama annem burnumdan getiriyo kendi istediği gibi olcak oyle et diyorum bise olmsz böyle iyi diyo

Ay evet ben de anneme diyorum atak haftasında şuan şöle oluyo böle oluyo diye, bana diyo ki bence atak haftası diye bişey yok.Asla inanmıyor.

Ay evet ben de anneme diyorum atak haftasında şuan şöle oluyo böle oluyo diye, bana diyo ki bence atak haftası diye bişey yok.Asla inanmıyor.

Reactions: Jou
Eski usul kafasındalarr yaa gerçekten bakk eniyisi dedim jou suss karıya anlatsan anlamıcakk bide diyoki acıkırsa uyanırr cok derin uyursa aciksada uyanmaz uyanmiyo dedim yok acıkmadığı için uyanmıyo diyo tövbeler olsun kendilerii büyüttü eminim biz çok ağlamışızdır bunlar doymuyo doymuyo diyee mama vermişlerdir ağzımıza bakk eminimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…