Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett canımm aynen alakası varmı acaba uyandırılmadan gece zayıflaması

Ben artık gece kaldırmıyorum 3 aya az kaldı ablamda bişey olmaz gece kaldırma artık dedi uyuyo sabaha kadar
Bize de dr iki ay kontrolünde gece uyandırma dedi ki benm bebeğim zaten erken ve kucuk doğdu. Birkaç gece yine kıyamadım uyandırdım sonra baktım bana da eziyet şimdi bırakıyorum kendi uyanana kadar uyuyor.

Belkide 2 haftadir boyleydii atakmiydı acep yaa şimdi uyudu uyku saati 11 sabah uyanisi 7 tabii gece 3 saate bir uyandırip emziriyorumm ben zorlanamdan kendi kendine 11 de vurdu kafayı
Sizinki iyiymiş gene biz 5 te kalkıyorduk iki gündür 6 da uyanıyor sadece

Reactions: Jou
Iyi canım seninki mama veriyosun aldığı kadar kilo almış benimki az aldı durdu sanki formunu koruyomuş gibi oyüzden 2 hafta daha boyle
Kız yok benim mama normal kilo aldırıyor şişiren mamalardan değil biliyorsun özellikle seçtim öyle aman aman kilosu yok. Ama dönem dönem olur öyle kilo durması doktorda normal demiş sıkma canını
Bize de dr iki ay kontrolünde gece uyandırma dedi ki benm bebeğim zaten erken ve kucuk doğdu. Birkaç gece yine kıyamadım uyandırdım sonra baktım bana da eziyet şimdi bırakıyorum kendi uyanana kadar uyuyor.
En iyisi valla ablamın kızında baya uzun süre 2 saatte bir verdik geceleri de dahil. Sonra alıştı tabi geceyi bırakamadı. Ablam ondan diyor şimdi verme o ağlayınca ver alışmasın büyüdü artık

Inşaallahh balımm ama bugece hep susadı yavrucağımm yagmur yagcak bütün camları kapattım ama hava maşaallahh hiçbise yok

Sgklılar da alabiliyor yani o rapor parasını?
Benim bildiğim sadece 300 TL olan doğum parasıydı, çok teşekkür ediyorum cevabın için

O masajı bilmiyordum bakıcam benim hiç çok sütüm olmadı maalesef hiç bir zaman bebeğim doymadı beni çok üzüyor her şeyi deniyorum ama çoğalmıyor süt..
Danışman ebem bu masajı hiç sütü olmayan annelere de yapıyoruz onlarda bile çok etkili oluyor dedi. Umarım sana da iyi gelir

Ayy ne güzel umarım bizde görürüz o günleri :)

Kizlar benim oglum uymuyor 24 saatin 18 19 saati ayaktayiz artik dayanamiyorum tüm gün yanlizim yorgunluktan her yerime kramplar girmeye basladi ac degil gazinida cikartiyor oyun ve meme delisi ben npcm

Kizlar benim oglum uymuyor 24 saatin 18 19 saati ayaktayiz artik dayanamiyorum tüm gün yanlizim yorgunluktan her yerime kramplar girmeye basladi ac degil gazinida cikartiyor oyun ve meme delisi ben npcm
Yapacak bir şey pek yok sanırım bizde öyleyiz. Büyüme atağı haftası ve artık oyun ve ilgi istiyorlar mış. Uykusuzluk bizi zorluyor. Emmese bile memede durmak ya da uyumak istiyorlar Bir fikri olan varsa bende alırım

Ne zamandır öyle peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…