Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inşaallahh balımm ama bugece hep susadı yavrucağımm yagmur yagcak bütün camları kapattım ama hava maşaallahh hiçbise yok
Kuzum benim valla bizim burada fena sıcak bugün bunaltıyor aşırı. Yatak odasına geri gelmiştik dün gece. Beşiği geri salona taşıdım

Reactions: Jou
Kızlar benim minikte konak yeni oldu var mı hala olan. Yada bu süreci atlatanlar neler yaptınız
Benimkinin kaşlarda oldu önce fenaydı. Zeytinyağı sürüp konak tarağıyla aldıkça geçti. Şimdi de 1 haftadır falan az az kafasında olmaya başladı ama henüz bişey yapmadım ona zeytinyağı sürüp bekletiyorsun banyodan sonra konak tarağıyla tarıyorsun

Jou sen kaç dk emziriyosun ne kadar sürede doyuyo minikler
Nezaman çekiyosa kendini ozaman doydugunu düşünüyorum ya enfazla 10 dk suruyo ama 1bucuk saatte bir acıkıyo bu ara birazdaha oyalandırıyorumki iyicene acıksın memede dinlensin diye günde 4 litre su içiyorum maşaallahh sütüm doluyo bitane matara aldım da o benim çok işime yaradı su içemiyordum o beni resmen içiriyo

E süpermiş. Benim minik 1 saat emiyor 1 saat dolmadan acıkıyor. 3 litre de ben içiyorumdur muhtemelen.

1.5 saattir emiyor tam uykuya dalacak yine uyanıyor ondan sordum

Kızlar, aranızda spiral taktırmayı düşünenleriniz var mı acaba? Kimisi taktırmanın ağrılı ve zor olduğunu kimisi de çok basit olduğunu söylüyor, bilemedim bizim 3 yılın sonunda oldu bebeğimiz ama belli de olmaz şimdi. Süt tutma muhabbeti de tırıvırıymıs sanırım.

Bir de geçen doktoruma gittiğimde bana rahim agzı kanserine karşı aşı geliştirildiğini bu aşının 3 kez olunması gerektiginden fln bahsetti. Hatta ilacım reçetesini de yazıp acilde yaptırabilecegimi soyledi. Sigorta ve devlet karsilamiyormuş adet fiyatı da bin liraymış. Aranız da bu aşıyi duyan veya yaptıran-yaptıracak olan var mı? Hiç ilişki yaşamayan kadınlara yapılması öneriliyormuş ama 40 yaşa kadar evli olsan da yaptırabilirsin her türlü korumaya alır tarzı konuştu.

E süpermiş. Benim minik 1 saat emiyor 1 saat dolmadan acıkıyor. 3 litre de ben içiyorumdur muhtemelen.
Ooo kızz baya emiyo okadar emerken hiç kusmadımı benimkide hic uyumasa saatte bir istiyo tabi ama ben oyalandırıyorum memeden başka isleri olmadığı için çok ağlarsa veya cok agzinı şapırtarsa veriyorum oyle olana kadar 2 saat surüyo ben oyalandıriyorum eşim seviyo ediyo derken anca oluyo yoksa bosboş hep istiyo tabi

Canım biz oyalandırsak bile aklina bi kere düştü mü durmuyor. 2 saat dursa keşke İçerken hiç kusmadi simdiye kadar.

Hic kustumu okadar nasıl emziriyosun kuzu mamaya alışmışya sanırım o sut cok taze geldiği zaman anlayamiyo doyup doymadığinı

Kusuyor ama az dediğin gibi mamanın doyuruculuğuna alışmış hiç anlamıyor doyduğunu şimdi mama verdim de uyutmaya çalışıyorum

Canım prezervatifle korunmayaçı düşünüyorum. Spiral asla taktırmak istemiyorum :) aşı içinde ablam oldu ilk dozunu bende yaptıracağım fırsat olursa

Ozaman devam et sütün yetiyosa benim yetmiyo çunku saatte bir yapsrsam gece 11 re bitiyo
11 e kalmıyo benimki 10 da bayılıyor. 8 gibi de benim süt bitiyor o zaman mamaya geçiyorum bizimkinin mama içişi kıtlıktan çıkmış gibi oluyor sanki bütün gün aç kalmış gibi seninkisi de öyle mi?

Sanki benim miniki anlatıyorsun :)

Mama vermedim hiç kuzu yaa ondan öyle ediyorum iyi bari 10 da bayıliyosa sabah kact auyaniyo pekii benim 6 7 i buluyo

Aynenn bebeğimm mamaya alişmış ondan oyy yerum ağziniii

Sanki benim miniki anlatıyorsun :)
Ayyy ellerini yumru yapıyo ayak parmaklarını büze büze kendini sıka sıka cork cork... biberonu yutacak sanki baskasınin yanında biberon vermek istemiyorum şimdi cahil cahil ayy cocuk açmışş tarzı konuşup da sinirimi ziplatmasın diye

Sorma ya kesin olur. Cumartesi günü mevlüdü vardı kızımın. Teyzeler sürekli çocuğa çorap giydir deyip durdular. Bunu derken kızım sıcaktan mahvolmuş ben 2 defa üzerimi değiştirdim. Herkes yanıyoruz diyor ama çorap giydirecekmişim

Ne çorabı yaa kafayi mı yediniz diyceksin şaka yollu o değil de hakketten kafayı yemisler bence. Olaya nasıl müdahil olacağını şaşırdı millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…