Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim minikin sol gözü yaşarmaya ve çapaklanmaya başladı neden ola ki sütümle gözünü sildim biraz ama hala var
Bizimde capaklanma olmustu ebe caylı pamukla sil dedi anne sutuyle silme dedi bende oyle yaptim 2 gune gecmisti canim

Kizlar benim oglum uymuyor 24 saatin 18 19 saati ayaktayiz artik dayanamiyorum tüm gün yanlizim yorgunluktan her yerime kramplar girmeye basladi ac degil gazinida cikartiyor oyun ve meme delisi ben npcm
Benim kızımda gündüz sıfır uyku sadece memede duruyor çoğu yazılarda 3 aydan sonra geçer annenin sıcaklığını isterler diyor bizde bugünlerde böyle takılıyoruz:)
Bu arada emzik aldı mı yaaa bir sürü emzik denedim istemedi
meme reddi yaşadım emzik kullanımı bıraktım

Kızlarr yaa benim.kız kaçgündür emzirdikten sonra kusuyo hep bide lor peynir gibi geliyo bu kız reflümü oldu acaba
Canim benim kızımda kusuyordu hatta geri yutuyordu ağzına geliyordu keyifsizdi
Doktor reflu için şurup verdi cok şükür keyfi yerinde suan

Reactions: Jou
Ayyni benimki de oyle, ben bile uzuluyorum o öyle yiyince, diyorum cocugu ac mi birakmisim ben bu ne

Aynen canım iyi olsunlar yeter
Emzik kullanıyormu senin minik
Pek degill daha az önce uyutmaya çalışırken bi vereyim dedim agzına anamm aldı ve uyudu canı istediği zaman alır istemediği zaman tükürür
Yalnız ben seni daha önce hiç görmedim

Kuzum persentil de en az ve max olabileceği kiloyu gösterir genelde. Seninki iyi bnce ne çok ne az gibi geldi bana

Canım meme reddini aşabildiniz mi
Maalesef sonrasında ciddi bir şekilde covid oldum tomografiye vs girdim doktor o gün emzirmemek gerektiğini söyledi. O gün emmedi ben ve eşim ciddi derecede rahatsızlanınca annem sağolsun baktı iki gün evlerimiz çok yakın o süreçte emmeye emmeye daha da kötüledi durum. Şu an mama içiyor. Ayrıca covid döneminde 38in üstünde ateşim çıktı sağlığım halde sütüm çok çok azaldı.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…