Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki hep mama içtiği halde öyle. Annem falan görünce annen seni aç mı bıraktı diyorlar

Evett canımm aynen alakası varmı acaba uyandırılmadan gece zayıflaması
yok kuzum bnce ya gün içinde sen her ağladıkça emzir bi de ağlamıyorsa doyuyorsa boşver ya. Kiminin sütü yağlı olurmuş kilo yaparmış kiminin sulu olurmuş . Önemli olan doyuyor olması

Reactions: Jou
Ay benim tartı yanlışmış ben tartılıp sonra kızı alıyordum kucağıma. Ben tek kendim çıktım bir kaç kez hep farklı neyse yeni tartı aldık. Kız 5100 gr çıktı. 3 hafta önce sağlık ocağında 4.700-4.800 çıkmıştı. Az geldi sanki bana artış bilemedim. Bakalım haftaya kontrole gidecez inşallah iyidir. Şu persentil tablosuna baktım anlayamadım bir şey

Reactions: Jou
Kızlar ek gıda için zoom üzerinden bilgilendirme vs yapılacakmış katılmak isteyen olursa

Online Ek Gidaya Gecis Kampina davetlisiniz!

25 Agustos Persembe gunu Zoom uzerinden gerceklesecek egitimimizde uzman sohbeti, yarismalar ve surpriz hediyeler sizleri bekliyor.

Egitimimize UCRETSIZ kayit olmak icin tiklayin: Ek Gıdaya Geçiş Kampı 4!

Kızlar benim minikin sol gözü yaşarmaya ve çapaklanmaya başladı neden ola ki sütümle gözünü sildim biraz ama hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…