Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Pek degill daha az önce uyutmaya çalışırken bi vereyim dedim agzına anamm aldı ve uyudu canı istediği zaman alır istemediği zaman tükürür
Yalnız ben seni daha önce hiç görmedim
Benimki 1 Ay ara ara emdi emzigi ama beni emmiyordu bende çok kullanmadım.simdi süreç oturdu denim dedim hiç ağzına bile sürmüyor bir sürü emzik denedim almadı birazda korkuyorum tekrar meme reddi olur diye o yüzden ayrılamıyoruz memeden surekli de kalkıyoruz sık beslenmeye alıştığımız için
Emzik istememin sebebi de emerek.uyumak istiyor başka türlü uyumuyor eee uykuya dalamazsada saatlerce memede bu seferde cok yemek rahatsız ediyoruz
Cok aktif kullanmıyorum

Reactions: Jou
Kızlar benim minikin sol gözü yaşarmaya ve çapaklanmaya başladı neden ola ki sütümle gözünü sildim biraz ama hala var
Bizde ilk başlarda olmuştu kuzum. Ebemiz sütünle sil dedi. Bana tabi tuhaf geldiği için 1 kere annem sildi sadece sütümle.. Aynı zamanda bir göz damlası söyledi. Ben pirpirikli olduğum için doktorumuzada sordu. Oda onayladı damlayı 1 hafta sabah akşam kullandık. Öncesinde içme suyunu kaynatıp ılıttım. ağız mendilini ütüleyip ılımış suyla ıslatıp içten dışa doğru tek seferde gözdeki çapakları sildim. Önemli nokta tek seferde geçmek üstünden. Birde iki göz için ayrı iki ağız mendili kullandım. Birindeki enfeksiyonu diğerine taşımamak için.

Malesef emzik almiyor keske alsa en azindan biraz rahatlardim benimde kullanmadigim kalmadi ama zeki bıdık bakio süt gelmio diliyle iktiriyo

Malesef emzik almiyor keske alsa en azindan biraz rahatlardim benimde kullanmadigim kalmadi ama zeki bıdık bakio süt gelmio diliyle iktiriyo
Heheheh benimki de ole emzik kullanmıyoruz ilk zamanlar emzik aktiftir hatta memeyi Red ediyordu bende emzik vermemeye baslaidm süreç oturmuşken tekrar denedim bir sürü.marka denedim yok almadı
Bide yatirinca bizimki hemen ağlamaya başlıyor sanırım.onu bir yere yatiracagimizi bıraktığımızi düşünüyor emzirmek içinde sallayarak poposuna vurarak memeyi almasını sağlıyorum evin içinde zipzipla meme alıyoruz:)

Benimkide emerek uyur bazen ama bugece nedense hep kendi uyandı meme istedi açlığını sanırım anlamaya başladı ben uyandırmasam uyanmıyodu sabaha kadar 2 saate bir uyandı hep ama tabi ben uykusuz uyu uyan derken kafam çatladı sabah bi enerjisi var anlatamam
Farkettim baya eski uyesiniz

Akilli bidiklar parmaklarinda oynatiyorlar bizi

Bende gözünün kenarına sütümü damlatıp temiz bir bezle sildim bir kaç defa yaptım çok şükür bugün bişey kalmamış. Baya çapak vardı çocuk gözünü açamıyordu ya

Persentil tablosu nedir kızzz
Suan tartı 5100 gr mı cıktı cano

selam kızlar, bugün doktor kontrolüne götürdüm kızı boyu uzamış ama kilosu 4700 çok az kilo almış, doktor boyu uzadığı için endişelenmene gerek yok önemli olan boyunda uzaması dedi

ek olarak ilk reglimi oldum, iğrençlik ötesinde yoğun geçiyor.. hem emzirip hemde bu kadar erken regl olmak nası bir kaderdir

Heray yaşayacaz bunu cok zorr
Yalnızz benimkide boyu uzadı baya 4agustosta gittigimizde 58 di şimdi kaç oldu bilmem sanki uzadı birazdaha boy onemli kilo cok onemli değil doğru benimki kilosu 5100 dü ben bile üzülmuştüm biraz daha olabilirdi ama gene iyi demisti bana biz kilo alsın istiyoruzz ana iste

Haaaa programmı o bende yükleyem niye demiyinizzz laannn banaa

Persentil bu beybi bak yukarıda p25 p50 falan yazıyor p50 mesela boy ve kilosu tam ideal 50den yukarısı yaşından baya ileri. 50den aşağı da yaşına göre az sayılıyor

Eklentiler

• images.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 60
Persentil bu beybi bak yukarıda p25 p50 falan yazıyor p50 mesela boy ve kilosu tam ideal 50den yukarısı yaşından baya ileri. 50den aşağı da yaşına göre az sayılıyor
Benimki boyu 58 di burda 5.33 diyo ama benim 5100 olmuştu normalmi benim devreler yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…