Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende 2.de 13 güne yakın oldum ve aşırı yoğundu hayatımda böyle uzun hem de yoğun olmamıştı

evet vallahi istiyoruz kilo alsın, sağlıkla büyüsün ama bu arada sanırım başka bebişlerle kıyaslama yapıp az kilo almış vs diye kendimizi üzüyoruz. oysaki her bebek kendine göre farklı ilerlermiş bunu bildiğim halde evham yapıyorum analık çok zor

Bende 2.de 13 güne yakın oldum ve aşırı yoğundu hayatımda böyle uzun hem de yoğun olmamıştı

ayk deme sweet yaa, yoğunluğa alıştım ama o kadar uzun sürerse dayanamam sanırım

Reactions: Jou
Valla benim ilk 5 gün falan çok azdı kahverengi leke şeklinde. Anam sonra bi arttı psikolojim bozuldu resmen ne bu dedim

Öylee yaa evham yapıyorum bendee aynenn işimiz var bu analıktan

Malesef emzik almiyor keske alsa en azindan biraz rahatlardim benimde kullanmadigim kalmadi ama zeki bıdık bakio süt gelmio diliyle iktiriyo
Heheheh benimki de ole emzik kullanmıyoruz ilk zamanlar emzik aktiftir hatta memeyi Red ediyordu bende emzik vermemeye baslaidm süreç oturmuşken tekrar denedim bir sürü.marka denedim yok almadı
Bide yatirinca bizimki hemen ağlamaya başlıyor sanırım.onu bir yere yatiracagimizi bıraktığımızi düşünüyor emzirmek içinde sallayarak poposuna vurarak memeyi almasını sağlıyorum evin içinde zipzipla meme alıyoruz:)
Vallahi bizimkide kurulu saat gibi
Uyu uyan benimde ole zor süreçler ne zaman emzirdim hangi göğsümdeydi en son derken zaman su gibi geçiyor

Gunde kac saat uyuyor seninki canim bizimki toplasan 7 8 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…